Sultanköy'ün Kumsalı Artık Daha Temiz
reklam
02 Temmuz 2013
Sultanköy'ün Kumsalı Artık Daha Temiz

Sultanköy'ün Kumsalı Artık Daha Temiz

Sultanköy’ün 2 bin 100 metrelik kumsalı, 2 plaj temizleme aracı ile temizlendi. Konuyla ilgili olarak konuşan Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan; “Gelecek kuşaklara temiz bir çevre bırakabilmek için, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Yaptığı açıklamalara devam eden Başkan Çolpan; “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deniz Hizmetleri Müdürlüğü Kıyı Temizlik Ekipleri’nden ve Plaj Temizleme Araçları’ndan oluşan 2 ekipmanla Sultanköy kumsalını temizlettik. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir kuruluşu olan İSTAÇ AŞ’nin engin tecrübelerini İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye’ye ile paylaşması üzerine, Sultanköy Belediyesi ve kasabası olarak bizler de yararlanmak istedik. Desteklerini bizlerden esirgemeyen İSTAÇ AŞ’ye teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

Başkan Çolpan; “Çevrenin; korunması, iyileştirilmesi, toprak, su ve kirliliğin önlenmesi, doğal kaynakların en iyi şekilde korunması ile bugünkü ve gelecek kuşakların sağlıklı, uygar ve yaşam düzeyi yüksek ve de bu normların güvence altına alınması için, Sultanköy kumsalının da sürekli temiz tutulmasını amaçlamaktayız. Bu maksatla 2 bin 100 metre uzunluğundaki kıyı şeridimiz ve kumsalımızın temizliği, 2 adet plaj temizleme aracı ve temizlik ekibi ile 3 gün boyunca yapılacaktır. Sultanköy’de, çevre konusunda verimliliği arttırarak ve toplumu bilinçlendirerek gelecek kuşaklara temiz bir çevrede yaşam sunmayı hedeflemekteyiz” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
3333 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu