Gülben Ergen, Büyük Yoncalı'da Okul Açacak
reklam
01 Ekim 2013
Gülben Ergen, Büyük Yoncalı'da Okul Açacak

Gülben Ergen, Büyük Yoncalı'da Okul Açacak

Türkiye’de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak amacıyla yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 16’ncı anaokulunu Büyük Yoncalı’da açmaya hazırlanıyor. 5 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan açılışa Gülben Ergen de katılacak.

Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale ve Kars’ta anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, yeni okulunu Büyük Yoncalı’da açacak. 5 Ekim 2013 Cumartesi günü yapılacak olan açılışa; Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya da katılacak.

İnşaat yapımını hayırsever bir ailenin üstlendiği “Çocuklar Gülsün Diye - Zehra Musaoğlu Anaokulu”, açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak. Yaklaşık 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak okulun iç donanım malzemelerinin taşınmasına Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru olarak destek verirken, Faber Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dernek, sponsorları ve bağışçılarının desteğiyle gelecek eğitim-öğretim döneminde hizmete girmek üzere yeni okullar açmaya hazırlanıyor.

Editör : Tuğberk Erdem
2368 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu