Çgd'den İş Güvenliği Eğitimi
reklam
30 Ekim 2013
Çgd'den İş Güvenliği Eğitimi

Çgd'den İş Güvenliği Eğitimi

Çorlu Gazeteciler Derneği (ÇGD) ve TOME Bilgi Holdingi işbirliğiyle düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi, 23 Ekim Çarşamba akşamı gerçekleştirildi. Eğitime katılan ÇGD üyesi gazeteciler, eğitim sonunda sertifikalarını aldı.

Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (ÇİSAD) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve İş Güvenliği Uzmanı Volkan Yurdakul tarafından verilen eğitime katılan gazetecilere; iş sağlığı ve güvenliği konusunun tanımı, bu alanda yapılan yasal düzenlemeler, iş sağlığı ve güvenliği alanında yürürlükte olan yasanın ön gördüğü yaptırımlar, iş sağlığı ve güvenliği konusunda işçi ve işverenin sorumlulukları, yasa ile yüklenen sorumlukların denetlenmesi, yaşanabilecek iş kazaları, meydana gelebilecek iş kazalarında yapılması gerekenler ve çalışma ortamlarında uyulması gereken kurallarla ilgili olarak bilgiler verildi. Eğitimin ardından değerlendirme sınavına da katılan ÇGD üyeleri, TOME Bilgi Holdingi Yetkilisi Serkan Aydın’dan katılım sertifikalarını aldılar.

Eğitime katılan tüm meslektaşlarına ve eğitimi düzenleyen TOME Bilgi Holdingi ile eğitmen Volkan Yurdakul’a teşekkür eden ÇGD Başkanı Levent Silistre, TOME Bilgi Holdingi adına Serkan Aydın’a günün anısına plaket takdim etti.

Dernek olarak eğitimlere son derece önem verdiklerini belirten ÇGD Başkanı Silistre, dernek üyelerinin talepleri doğrultusunda ve üyelerin mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak eğitim ve konferanslara ağırlık vereceklerini de sözlerine ekledi.
Editör : Tuğberk Erdem
2474 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu