Saray Belediyesi, Araç Filosunu Genişletiyor
reklam
13 Kasım 2013
Saray Belediyesi, Araç Filosunu Genişletiyor

Saray Belediyesi, Araç Filosunu Genişletiyor

İlçe halkına daha kaliteli, hızlı ve etkin hizmet verilebilmek amacıyla yola çıkan Saray Belediyesi, araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Belediye son olarak, Mercedes Benz 2529-6×2/3600 şase üzerine 12 metreküp köşeli tip damperli kamyon aldı.

İlçeye verilecek hizmetlerin aksamaya uğramaması ve vatandaşların işlerinin en kısa sürede çözüme kavuşmasını sağlamak amacıyla yola çıkan Saray Belediyesi, hizmet araçlarını yenilemeye devam ediyor. Belediye son olarak, Mercedes Benz 2529-6×2/3600 şase üzerine 12 metreküp köşeli tip damperli kamyon aldı. Hafriyat işlerinde kullanılacak olan kamyon aynı zamanda kış aylarında takılan özel ekipmanlarla kar küreme ve yol açma amaçlı olarak da kullanılabilecek.

Hizmet araç filosunu yeni araçlarla donatmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar geçen zaman zarfında, halkımıza daha sağlıklı hizmet verebilmek için belediyenin sahip olduğu araç ve gereçlerin çok önemli olduğunu gördük. Ve girişimlerimize bu yönde ivme kazandırdık. İlk etapta eksik olan araç filomuzu, 4,5 yılda tamamlayarak bugünkü yapısına kavuşturduk. Yakın bir zamanda da yeni bir yarım otobüs almayı hedefliyoruz. Araç ve gereç sıkıntılarımızı giderdikten sonra, belediye çalışanlarımızın iş performansında önemli ölçüde artış ve verim sağlanacağına inanıyoruz. Belediyemizin bundan sonra ilçe merkezi ile ilçemize bağlı köy ve mahallelerde vereceği hizmetlerin çok daha verimli olacağı kanısındayız” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2546 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu