Çorlu Belediye Başkanı Baysan, Ayakta Alkışlandı
reklam
08 Nisan 2014
Çorlu Belediye Başkanı Baysan, Ayakta Alkışlandı

Çorlu Belediye Başkanı Baysan, Ayakta Alkışlandı

30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde; Çorlu Belediye Başkanlığı’nı kazanan Baysan, Çorlu Belediye Meclisi Üyesi olan adaylar ve seçilen muhtarlar, mazbatalarını aldı. Çorlu TSO’da düzenlenen törenle mazbatasını alan Baysan, ayakta alkışlandı.

30 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde; Çorlu Belediye Başkanlığı’nı kazanan Ünal Baysan, Çorlu Belediye Meclisi Üyesi olan adaylar ve seçilen muhtarlar, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Çorlu Belediye Başkanlığı mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nevzat Yörük’ün elinden alan Belediye Başkanı Ünal Baysan, salonda bulunan Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyeleri ve partililer tarafından ayakta alkışlandı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, mazbatasını aldıktan sonra kısa bir konuşma yaptı. Yeniden Çorlu Belediye Başkanı seçildiği için duyduğu mutluluğu ifade eden Baysan; “Müsaade ederseniz ben bu konuşmayı sadece Ünal Baysan adına değil de; seçime katılan tüm siyasi partiler, seçilen belediye meclis üyeleri ve muhtarlar adına birşeyler söylemek istiyorum. Öncelikle bu seçim döneminde Çorlu’da, gayet güzel ve gayet samimi bir şekilde seçim yaşadığımız için tüm partilerimizin ilçe başkanlarına ve başkan adaylarına teşekkür ediyorum ve onları kutluyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar! Seçilen meclis üyelerine ve muhtarlara da teşekkür ediyorum. Önemli olan, seçimi daima muhafaza etmektir. Biz seçilenler, daima yukarıdan uçan kuşlara benzeriz. Aşağıdaki insanların hepsinin bizi görmesi ve avlaması mümkündür. O bakımdan yukarıda uçarken, çok fazla omuzlarımızı kabartmamamız gerekmektedir. Çorlu olarak konuşmak gerekirse, neticede bizler şanslı insanlarız. Partimiz ve vatandaşlarımız tarafından buraya layık görüldük. Ben şahsım ve tüm seçilenler adına, bu seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı İlçe Seçim Kurulu’na teşekkür ediyorum. Tabii ki; Kaymakamımıza, bütün bürokratlarımıza, siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarına, emniyet camiamıza, Jandarma Komutanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreç içerisinde bizi adım adım izleyen değerli basın mensuplarına da özel bir teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Baysan’ın konuşmasının ardından Çorlu Belediyesi Meclis Üyeleri ve muhtarlar tek tek sahneye davet edilerek mazbataları takdim edildi. Çorlu TSO Konferans Salonu’nda düzenlenen törene; CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Yzb. Tolga Çemrek, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Teşkilatı Başkanı Ömer Tüfekçi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Başkanı Adnan Kum, Çorlu Belediye Meclisi Üyeleri, muhtarlar, muhtar azaları ve vatandaşlar katıldı.

Editör : Tuğberk Erdem
2026 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu