Minik Öğrenciler Izleyenleri Büyüledi
reklam
15 Temmuz 2014
Minik Öğrenciler Izleyenleri Büyüledi

Minik Öğrenciler Izleyenleri Büyüledi

Özel Çorlu Neşe Erberk Anaokulu öğrencileri, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı boyunca yapmış oldukları çalışmaları aileleriyle paylaşmak ve mezuniyetlerini kutlamak amacıyla, Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde yılsonu gösterilerini gerçekleştirdiler.

21 Haziran 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilen programa; Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, aynı zamanda okul velisi de olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi, Türkiye geneli Neşe Erberk Anaokulları’nın Kurucusu Neşe Erberk, Özel Çorlu Neşe Erberk Anaokulu Okul Kurucuları Emre Akman ve Ömer Hersekli, Okul Müdürü Meltem Küçükcankurtaran, öğretmenler ve veliler katıldı. Düzenlenen etkinlikte neşeli minikler, gerçekleştirdikleri gösterilerle izleyenleri büyüledi.

Yılsonu gösterilerine, öğretmenlerinin rehberliğinde, büyük bir çaba ve heyecan ile hazırlanan Çorlu Neşe Erberk Anaokulu öğrencileri, “Renkler ve Sesler” teması çerçevesinde sundukları gösterileriyle davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattılar. Koroda, tüm öğrenciler tarafından seslendirilen Türkçe ve İngilizce şarkılar ve sınıflar tarafından sunulan bale-dans gösterilerinin yanı sıra; İngilizce, Hareket-Koordinasyon, Müzik ve Bale Yetenek Grupları da sahnedeki yerini aldı. Sanat öğretmenleri rehberliğinde artık materyallerden yapılan kıyafetleri defile şeklinde davetlilerle paylaşan Sanat Yetenek Grubu öğrencileri ise, çevre duyarlılıkları ve tasarımda gösterdikleri başarılarıyla davetlilerin beğenisi kazandı. Yıl boyunca gördükleri İşaret Dili Eğitimi dersindeki kazanımlarını, işaret dilini kullandıkları bir drama ile davetlilerle paylaşan Hazırlık Grubu öğrencileri, salondaki misafirlere duygulu dakikalar yaşattı.

Neşe Erberk Anaokulları ve Faber Castell işbirliğiyle, anaokulları genelinde gerçekleştirilen resim yarışmasında Mansiyon Ödülü kazanan Çorlu Neşe Erberk Anaokulu 4 Yaş Grubu öğrencisi Alp Sezgin, ödülünü Neşe Erberk’in elinden aldı. Hazırlık Sınıfı öğrencilerinin mezuniyet heyecanı yaşadıkları etkinliğin finali ise, öğrencilerin hep bir ağızdan coşkuyla seslendirdikleri “Andımız” ile yapıldı.

Editör : Tuğberk Erdem
2168 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu