Enis Sülün'ün Anne Acısı
reklam
15 Temmuz 2014
Enis Sülün'ün Anne Acısı

Enis Sülün'ün Anne Acısı

Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün’ün annesi Hatice Sülün, yaşlılığa bağlı nedenler dolayısıyla 103 yaşında hayatını kaybetti. Merhume, Marmara Ereğlisi Cedit Ali Paşa Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Bölgedeki iş ve siyaset dünyasının tanınmış simaları, 20’nci ve 21’inci dönem Tekirdağ Milletvekilliği de yapan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’ü acılı gününde yalnız bırakmazken, kılınan cenaze namazına katılım oldukça yüksek oldu. Sülün’ün dost ve arkadaşları, cami avlusunu hınca hınç doldurdu.

Merhume Hatice Sülün için son görevlerini yerine getirmek için Marmara Ereğlisi Cedit Ali Paşa Camii’ne gelenler, Enis Sülün’e başsağlığı taziyesinde bulundular. Merhum Hatice Sülün’ün evlatları; Enis, Hüseyin, İsmet Sülün ile damadı Mustafa Karaçay, cami girişinde taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine; Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, eski Bakanlardan Lütfullah Kayalar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaevli, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve diğer ilçe başkanları ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün ve Meclis Üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Teşkilatı eski Başkanı Adnan Volkan, iş ve ticaret dünyasının önde gelen isimleri ile merhume Hatice Sülün’ün dost ve akrabaları katıldı.

Eksen Gazetesi olarak merhume Hatice Sülün’e Cenab-ı Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve geride kalanlarına sabırlar dileriz.

Editör : Tuğberk Erdem
2257 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu