Süleymanpaşa'da Özgür Kanat Rüzgârı
reklam
30 Temmuz 2014
Süleymanpaşa'da Özgür Kanat Rüzgârı

Süleymanpaşa'da Özgür Kanat Rüzgârı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca amfi tiyatroda gerçekleştirilen etkinlikler, Özgür Kanat konseri ile sona erdi. “O Ses Türkiye” yarışması ile ulusal alanda tanınan Tekirdağlı şarkıcı Özgür Kanat, sevenlerini müziğe doyurdu.

Hayriye İnnab’ın sunuculuğunu yaptığı etkinliğe, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve eşi ile Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri katılırken, Süleymanpaşalılar da Özgür Kanat’ı yalnız bırakmadı. Tekirdağlı şarkıcı Özgür Kanat, bir saati aşkın süreyle sahne aldı.

Gecenin sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Özgür Kanat ve ekibine çiçek verirek performanslarından dolayı da tebrik etti.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri Özgür Kanat konseri ile sona ererken, Süleymanpaşa Belediyesi Ramazan Bayramı’nda da konserler ile etkinliklerine devam edecek. Bayramın birinci gecesi Murat Günay, ikincisi gecesi Can Bonomo, üçüncü gecesi Yeni Türk ve bayram sonrası Pınar-Özcan ikilisi saat 22.00’de sahil dolgu alanında başlayacak konserleri ile Ramazan coşkusunu devam ettirecek.

Editör : Tuğberk Erdem
2367 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu