Ülkü Ocakları, Şehit Belediye Başkanı'nı Unutmadı
reklam
05 Ağustos 2014
Ülkü Ocakları, Şehit Belediye Başkanı'nı Unutmadı

Ülkü Ocakları, Şehit Belediye Başkanı'nı Unutmadı

Tekirdağ Ülkü Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin şehit Belediye Başkanı Mehmet Dölkan’ın kabrini ve ailesini ziyaret etti. Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaret sonrasında, köy kahvesindeki belde halkıyla da bayramlaşıldı.

Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkan Vekili Bahadırhan Altınışık, Tekirdağ’ın ilçelerinden gelen Ocak Başkanları, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Fatih İşcan, Kozyörük eski Belediye Başkanı Erkan Elvan, Kozyörük eski Belediye Başkanı Hasan Kandel ile Büyükşehir Yasası’ndan sonra mahalleye dönüşen Kozyörük’ün muhtarı Hasip Top ve şehit Belediye Başkanı’nın kızı Mine Dölkan’ın katıldığı kabir ziyaretinde, Dölkan için Yasin-i Şerif okutuldu.

Kabir ziyaretinden sonra Dölkan’ın evine giden Altınışık ve beraberindeki heyet üyeleri, şehidin eşi Şaduman Dölkan’ın elini öptü. Ziyaret esnasında duygularını dile getiren Şehit Belediye Başkanı Mehmet Dölkan’ın eşi Şaduman Dölkan, acılarının hâlâ taze olduğunu ve davanın gerçek hükmünün ahirette verileceğine inandıklarını belirtti.

Şehit Belediye Başkanı Mehmet Dölkan’ın ailesinin ziyaretinin ardından köy kahvesinde belde halkıyla da bayramlaşan Altınışık; Ülkü Ocakları’nın şehitlerini unutmasının ve unutturmasının söz konusu olmadığını, Kozyörük’ün ve Dölkan Ailesi’nin Ülkücü Hareket’e emanet olduğunu vurguladı.

Kozyörüklü vatandaşlar ile bayramlaşan Altınışık ve beraberindekiler, programın sona ermesinin ardından Tekirdağ’a hareket etti.

Editör : Tuğberk Erdem
1854 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu