Ak Parti İl Başkanı Akçay, Tempo Yükseltti
reklam
06 Ağustos 2014
Ak Parti İl Başkanı Akçay, Tempo Yükseltti

Ak Parti İl Başkanı Akçay, Tempo Yükseltti

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, 10 Ağustos’ta ilk turu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için tempo yükseltti. Göreve geldiği ilk günden beri çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Akçay, adım adım gezerek vatandaşla buluşuyor.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin önemini her fırsatta sahaya inerek anlatan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, ekibiyle birlikte dur-durak dinlemiyor. Tekirdağ’ın her yerini adım adım gezerek halkla buluşan Akçay, sade vatandaşın sorunlarını da dinliyor.

İl Başkanı Akçay, bir program dâhilinde yürüttüğü çalışmalarına Salı Pazarı’nda devam etti. Pazar esnafı ve halkla sohbet eden Akçay, vatandaşların dertlerini dinledi ve sorularına cevap verdi. Akçay’ı; AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel, Kadin Kolları Başkanı Çiğdem Koncagül, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın Kolları mensup üyeler de yalnız bırakmadı. Hemen akabinde AK Parti Altınova Mahalle Teşkilatı’nı ziyaret eden Akçay, Mahalle Başkanı ve teşkilat üyeleriyle buluştu. Partilileriyle bir süre sohbet eden Akçay, Altınova Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.

Hız kesmeyen Akçay, akşam programında ise Çınarlı Mahallesi’ndeki Avcılar Derneği’ni ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada yeni Türkiye’nin dünyanın süper gücü olacağını ve yeni dönemle beraber Türkiye’de artık hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını ifade eden Akçay, daha huzurlu bir Türkiye adına Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için destek istedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1920 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu