Yeşiltepe Mahallesi'nde Kanalizasyon Çalışması
reklam
31 Ağustos 2014
Yeşiltepe Mahallesi'nde Kanalizasyon Çalışması

Yeşiltepe Mahallesi'nde Kanalizasyon Çalışması

İlçenin geleceği için alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ergene Belediyesi, Yeşiltepe Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmalarına başladı. Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Yeşiltepe Mahallesi mevkiinde devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, çalışmalar hakkında firma yetkilileri ile görüştü.

Ergene İlçesi’nde örnek bir belediyecilik anlayışı sergilemek için çalışmalara yoğunluk verileceğini belirten Yıldız; “Ekiplerimizle birlikte devam eden çalışmalarımızı, titiz bir şekilde yürütüyoruz. Vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için yapılan alt yapı çalışmaları, ilçenin her alanında farklı yoğunluklarla devam etmektedir. Büyüyen Ergene’nin alt yapı ve üst yapı sorunlarını önemsiyoruz. Bu doğrultuda amacımız gerekli desteği vererek, sorunların çözümü için çalışmalara tüm hızıyla devam ettirmektir” dedi.

Ergene’de yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarının ilçenin gelişimi için gereklilik olduğunu ifade eden Yıldız, ilçenin kentleşmesi adına atılan ilk adımlarının yol onarım ve bakım çalışmalarına hız vermek olduğunu belirtti. Yıldız; “Her sene sil baştan yapılan yollar yerine kalıcı sağlam temellerle atılmış Ergene’ye yakışır işler yapmaya devam edeceğiz. Halkımız için yapılan hizmet bizim asli görevimizdir” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
1874 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu