Adalet Ve Kalkınma Partisi'nin, “Adaleti” Çöktü!
reklam
31 Ağustos 2014
Adalet Ve Kalkınma Partisi'nin, “Adaleti” Çöktü!

Adalet Ve Kalkınma Partisi'nin, “Adaleti” Çöktü!

Bir süredir yerel gündemi meşgul eden ‘müdür atamaları’ ile ilgi olarak açıklamalarda bulunan ve iktidar partisini sert bir dille eleştiren MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan; “Adalet duygusu olmayanın, hak ve hukuk anlayışı da olmaz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, yaptığı yazılı basın açıklamasında; “Memleketin her bir alanını milimetresine kadar ele geçirmek isteyen AKP’nin, “Adalet” mefhumu çökmüştür. Günlerden beri Tekirdağ Kamu-Sen İl Temsilciliği’nin açıklamalarını ve feryatlarını takip ediyoruz. 3 günlük şube müdürleri; hiç tanımadığı, resmini dahi görmediği 30 yıllık müdürlere not veriyor ve idareciliğini elinden alıyor veya çalıyor” dedi.

Başkan Kaplan, açıklamasına; “Biz MHP olarak, AKP’nin gerçek yüzünü halka göstermek için 12 yıldır adeta çırpınıyoruz. Bunlarda adalet duygusu olmadı, hak ve hukuk anlayışı da yoktur. Din bezirgânlarının gerçek yüzlerini kamuoyuna gösteren Kamu-Sen İl Temsilcisi Muzaffer Doğan’ın kutlu ve hakperest mücadelesini can-ı yürekten destekliyoruz. İktidarı ele aldığımız daha ilk günlerde bunların hesabını soracak ve kulaklarından tuttuğumuz gibi yargıya teslim edeceğiz” şeklinde devam etti.

Kaplan; “Unutulmasın ki Tekirdağ, bu bayların at meydanı değil, yapılanlar da at pazarlığı değildir. Hesabı ağır olacaktır” diyerek açıklamasına son verdi.

Editör : Tuğberk Erdem
1917 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu