Atatürk Kupası, Çeyrek Final Maçlarıyla Devam Ediyor
reklam
31 Ağustos 2014
Atatürk Kupası, Çeyrek Final Maçlarıyla Devam Ediyor

Atatürk Kupası, Çeyrek Final Maçlarıyla Devam Ediyor

Saray Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak organize ettiği ve bu yıl 10’uncusu düzenlenen 18 Ağustos Atatürk Kupası Halı Saha Turnuvası, çeyrek final maçlarıyla devam ediyor. 4 gruptan çıkan toplam 8 takım, mutlu sona ulaşmak için mücadele ediyor

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Trakya Manevraları kapsamında 18 Ağustos 1937 tarihinde Saray’a gerçekleştirdiği ziyaretin anısına düzenlenen ve Saray Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen 18 Ağustos Atatürk Kupası Halı Saha Turnuvası, oynanacak olan çeyrek final maçlarıyla devam ediyor. Grup maçlarını tamamlayarak çeyrek final maçı oynamaya hak kazanan toplam 8 takım, bu yıl 10’uncusu düzenlenen turnuvada mutlu sona ulaşmak için mücadele ediyor.

Çeyrek finale çıkanlar belli oldu

Oynanan grup maçları sonrasında, gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar belli oldu. Alınan sonuçlara göre; A Grubu’ndan Aydınoğlu İnşaat-Onur Restaurant ve Osmanlı Fedaileri (Okçular Spor’un turnuvadan çekilmesi üzerine çeyrek finale çıktı), B Grubu’ndan Malkoç İddia ve Toytoğlu Pastaneleri, C Grubu’ndan Yaylacı İnşaat Spor ve Hakan Bobinaj-Güvenç Elektrik, D Grubu’ndan ise Demirel Sigorta-Şık Berber ve Çukuryurt Mahallesi, çeyrek final oynamaya hak kazandılar.

Kim, kiminle eşleşti?

Çeyrek final maçlarında karşılaşacak olan takımlar, çapraz eşleşme kuralına göre belirlendi. A Grubu’nu ilk sırada bitiren Aydınoğlu İnşaat-Onur Restaurant ile B Grubu’nu ikincisırada bitiren Toytoğlu Pastaneleri, 01 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 21.00’da karşı karşıya gelecek. B Grubu’nu ilk sırada bitiren Malkoç İddia ise A Grubu’nu ikinci sırada bitiren Osmanlı Fedaileri ile 01 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 22.00’da karşı karşıya gelecek. C Grubu’nu ilk sırada bitiren Yaylacı İnşaat Spor ile D Grubu’nu ikinci sırada bitiren Çukuryurt Mahallesi, 02 Eylül 2014 Salı günü saat 21.00’da karşı karşıya gelecek. D Grubu’nu ilk sırada bitiren Demirel Sigorta-Şık Berber ise C Grubu’nu ikinci sırada bitiren Hakan Bobinaj-Güvenç Elektrik ile 02 Eylül 2014 Salı günü saat 22.00’da karşı karşıya gelecek.

Editör : Tuğberk Erdem
2148 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu