“Daha Yeşil Bir Ergene Hedefliyoruz”
reklam
30 Ekim 2014
“Daha Yeşil Bir Ergene Hedefliyoruz”

“Daha Yeşil Bir Ergene Hedefliyoruz”

Ergene Belediyesi, Ergene’yi havasıyla ve görünümüyle güzel bir ilçeye dönüştürmek için başlattığı ağaçlandırma çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Ulaş ve Sağlık Mahallesi’nin ardından Marmaracık Mahallesi de ağaçlandırılıyor.

Ulaş ve Sağlık Mahallesindeki orta refüjlerde yaklaşık 200 ağaç dikimiyle çalışmalarına başlayan ve bugüne kadar ilçenin muhtelif yerlerinde de ağaçlandırma çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, şimdi de Marmaracık Mahallesini ağaçlandırıyor.

Marmaracık Mahallesi’nde bulunan spor tesisi yanındaki boş alana belediye ekipleri tarafından yaklaşık 50 ağacın dikimi gerçekleştirilirken, vatandaşlar ağaçlandırma çalışmalarını memnuniyetle karşılıyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in “Çevreye Duyarlı Belediyecilik Anlayışı” kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar,  takdir toplamaya devam ediyor.

İlçe genelindeki ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini ve yeşil bir Ergene için gereken tüm çalışmaların yapılacağını belirten Başkan Yüksel; “Daha sağlıklı nefes alabilmemiz için, ağaçların ve yeşilin bol olduğu bir Ergene’ye ihtiyacımız var. Bu doğrultuda, geleceğimizi düşünerek çevreye duyarlılık anlayışıyla çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İlçemizin daha güzel bir görünüme kavuşması için, ağaçlandırma çalışmalarımız da tüm hızıyla devam edecektir” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1983 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu