Bakan Bozdağ'dan, Kaymakam Kılıç'a Ziyaret
reklam
30 Ekim 2014
Bakan Bozdağ'dan, Kaymakam Kılıç'a Ziyaret

Bakan Bozdağ'dan, Kaymakam Kılıç'a Ziyaret

Trakya bölgesinin en büyük adalet sarayı olan Çorlu Adalet Sarayı’nın temel atma törenine katılmak üzere ilçeye gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve protokol üyeleri, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ı makamında ziyaret ederek bir süre dinlendiler.

Ankara’dan Çorlu Havaalanı’na gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı; Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz, Tekirdağ İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Hakan Saraç, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol ve protokol üyeleri karşıladılar.

Çorlu Havaalanı’nın ardından temel atma törenine geçmesi beklenen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek Çorlu Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

Temeli atılacak adliye sarayı güzergâhında tedbir alan Çorlu Emniyeti, bu sürpriz ziyaret sonrasında Kaymakamlık güzergâhında alelacele tedbir almak zorunda kaldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve diğer protokol üyeleri Çorlu Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Kaymakam Levent Kılıç’ın makamında bir süre dinlendiler. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ın ev sahipliği yaptığı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaklaşık yarım saatlik ziyaretinin ardından temel atma törenine katıldı.
Editör : Tuğberk Erdem
1741 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu