5'inci Çorlu Kitap Fuarı, Törenle Açıldı
reklam
30 Ekim 2014
5'inci Çorlu Kitap Fuarı, Törenle Açıldı

5'inci Çorlu Kitap Fuarı, Törenle Açıldı

Çorlu Belediyesi, Özel Trakya Koleji, A_sır Yayınevi ve Orion AVM’nin işbirliğiyle bu yıl 5’incisi düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı’nın açılış töreni gerçekleştirildi. 10 gün boyunca 30 yazarın konuk olacağı fuar, 2 Kasım 2014 Pazar akşamı sona erecek.

Orion AVM’deki fuar alanında düzenlenen açılış töreni; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz, Çorlu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Özel Trakya Koleji Kurucu Temsilcisi Şule Çalışkan, Orion AVM Genel Müdürü Meral Bostan ve A_sır Yayınevi Müdürü Meryem Bölükbaş, Özel Trakya Koleji öğretmen ve öğrencileri ile kitapseverlerin katılımıyla gerçekleşti. Ayrıca 5’inci Çorlu Kitap Fuarı’nın onur konukları olan Cezmi Ersöz ve Doğan Yurdakul da açılış töreninde hazır bulundu.

Özel Trakya Koleji Korosu’nun şarkılar söylediği açılış töreninde kırmızı kurdelenin kesilmesinin ardından kitap stantları ziyarete açıldı. Törene katılan kitapseverler ve öğrenciler, binlerce kitap arasından beğendikleri eserleri temin etme imkânı buldular. Açılış töreninin ardından okurları için kitaplarını imzalayan Cezmi Ersöz ve Doğan Yurdakul, daha sonra sinema salonunda düzenlenen söyleşide kitapseverlerle buluştu.

10 gün boyunca 30 yazarın konuk olacağı 5’inci Çorlu Kitap Fuarı, 2 Kasım 2014 Pazar akşamı sona erecek.

Editör : Tuğberk Erdem
2187 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu