“Halkımız, Birlik Ve Beraberliğini Sürdürmelidir”
reklam
30 Ekim 2014
“Halkımız, Birlik Ve Beraberliğini Sürdürmelidir”

“Halkımız, Birlik Ve Beraberliğini Sürdürmelidir”

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajında Baysan; “Halkımız bugünlere nasıl gelindiğini unutmamalı, birlik ve beraberliğini sürdürmelidir” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 91’inci yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; “Türk Milleti’nin en büyük medeniyet abidesi olan Cumhuriyet’imizin 91. kuruluş yıl dönümünü, büyük bir sevinç ve mutluluk içinde kutluyoruz” dedi.

Baysan, mesajına; “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan Kurtuluş Savaşı, millet olarak gerçekleştirilen mücadelelerin ardından kazanılmış ve modern Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Ulusumuzun milli mücadelesi Cumhuriyet’imizin kuruluşuyla tarihin altın sayfalarında yerini almıştır. 91 yıl önce bu büyük devrimi gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti, gelişmiş ülkeler arasındaki yerini almıştır. Dünya’da yaşanan olaylar Atatürk ve silah arkadaşlarının başlattığı modernleşme ve kalkınma projesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez göstermiştir. Bu nedenle halkımız bugünlere nasıl gelindiğini unutmamalı, birlik ve beraberliğini sürdürmelidir. Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak, yüceltmek, gelecek nesillere taşımak ve çağdaş bir toplum haline gelmek için yılmadan mücadele etmeliyiz. Geleceğimizin teminatı “Yurtta Barış Dünya'da Barış” anlayışının hâkim olduğu Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk İlkeleri’ne bağlı yeni nesillerdir” diyerek devam etti.

Baysan, mesajına; “Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi minnet ve şükran ile anıyorum” diyerek son verdi.

Editör : Tuğberk Erdem
1736 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu