Çorlu'nun Haber Kadrosu Haber Masası'nda
reklam
21 Aralık 2014
Çorlu'nun Haber Kadrosu Haber Masası'nda

Çorlu'nun Haber Kadrosu Haber Masası'nda

Çorlu’nun haber kadrosu, Salı ve Cuma akşamları 17.00-19.00 saatleri arasında yayınlanan “Haber Masası” adlı programda bir araya geliyor. 102.1 Tempo FM’de yayınlanan programda, bölgemizde yaşanan olaylar habercilerin gözünden masaya yatırılıyor.

Çorlu Gazeteciler Derneği (ÇGD)’ne üye olan basın mensupları, 102.1 Tempo FM’de yayınlanan “Haber Masası” adlı programda bir araya geliyor. Salı ve Cuma akşamları 17.00-19.00 saatleri arasında yayınlanan programda; siyasetten ekonomiye, sağlıktan spora, kültürden sanata kadar bölgemizde yaşanan pek çok olay, habercilerin gözünden masaya yatırılıyor.

Avrupa Yakası Gazetesi Muhabirleri Levent Silistre ve Serdar Şahin, Anadolu Ajansı Çorlu Muhabiri Coşkun Bozyel, Eksen Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tuğberk Erdem, Trakya Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdurrahim Yıldırım ve Trakya Bab-ı Ali Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tarık Yıs’ın dinleyiciyle buluştuğu ilk programın başlangıç bölümünde; Tekirdağ’ın Büyükşehir olması, Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile birlikte Çorlu’nun küçülmesi ve yeni kurulan Ergene’nin sorunları tartışıldı. Programın ikinci bölümünün yayın içeriğini ise; Çorlu’daki halk otobüsleri, yerel yönetimin yaptığı ve yapmadığı çalışmalar, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Kongresi, Çorlu’daki spor olayları ve Çorlu Spor 1947 oluşturdu. Programa ayrıca, Avrupa Yakası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ozan Turan, Tekirdağ Şafak Gazetesi Muhabiri Ahmet Çakır ve Çorlu Gazeteciler Derneği Üyesi gazeteciler de katılacak.

Çorlu’nun haber kadrosu; Levent Silistre, Serdar Şahin, Coşkun Bozyel, Tuğberk Erdem, Abdurrahim Yıldırım, Tarık Yıs, Ozan Turan ve Ahmet Çakır, “Haber Masası” adlı programda konuşulmayanları konuşacaklar.

Editör : Tuğberk Erdem
2025 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu