Hamdi Sarıer: “Rasim Yüksel'in Ensesinde Olacağız!”
reklam
21 Aralık 2014
Hamdi Sarıer: “Rasim Yüksel'in Ensesinde Olacağız!”

Hamdi Sarıer: “Rasim Yüksel'in Ensesinde Olacağız!”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ergene İlçe Teşkilatı’nca düzenlenen ve basın mensuplarının katıldığı programda konuşan AK Parti Ergene İlçe Başkan Yardımcısı Hamdi Sarıer, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ağır eleştirilerde bulundu.

Programda konuşan Başkan Yardımcısı Hamdi Sarıer; “Mevcut Belediye Yönetimi’nin, 30 Mart Yerel Seçimleri’nden önce söz vermiş olduğu ve yapmayı taahhüt ettiği hizmetin ne kadarının yapılıp-yapılmadığı ile ilgili kamuoyundaki izlenimi sordunuz. Ben hem AK Parti Ergene İlçe Başkan Yardımcısı sıfatıyla, hem de bu bölgede yaşayan biri olarak diyebilirim ki 9 aylık Yerel Yönetim, seçim öncesinde Ergene’de kapı kapı gezip bir dünya proje sunmuş olmasına rağmen, hiçbir projesini hayata geçirebilecek bir tek çivi dahi çakmadığına tanık oldum. Dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin özünde olan ‘hizmet değil, şov yapma sevdasının’, halen devam ettiğini Ergene İlçesi’nde de görmüş olduk” dedi.

“Hizmet sunulabileceği kanaatinde değilim”

Yaptığı açıklamalara devam eden Başkan Yardımcısı Sarıer; “Bunun çok basit bir örneğini sizlere sunacağım. Yaklaşık 11 ay öncesi Karamehmet-Ulaş arasındaki mevcut köprümüz vardı. Sel felaketinden dolayı yıkılmış olan bir köprünün dahi imalatını yapamayan bir belediyenin, gelecek zaman içerisinde Türkiye’nin ikinci büyük yüzölçümüne sahip Ergene İlçesi’nde ne tür hizmetler verebileceğini hep birlikte göreceğiz. Kimseler hayrete düşmesin! Çünkü bu yönetimle, bu kafayla, bu belediyecilik anlayışıyla, CHP zihniyetindeki bir belediyenin -şov yapmanın dışında- Ergene’ye hizmet sunabileceği kanaatinde asla ve asla değilim. Keşke verebilmiş olsalar… Basın mensubu arkadaşlarımızın birçoğunun defalarca gündeme getirdiği çok basit bir köprünün yapımını dahi gerçekleştirememiş olmaları, onların gelecekte de neler yapıp, neler yapamayacakları konusunda fikir veriyordur” diye konuştu.

“Rasim Yüksel’in ensesinde olacağız!”

Sarıer; “Onun için benim buradan tavsiyem, yeni seçilmiş, yeni oluşturulmuş, iktidar partisinin temsil gücü ve hakkına sahip olan Ergene İlçe Teşkilatı, başkanı ve yönetimde yer alan tüm mensupları ile beraber Rasim Yüksel’in gelecek seçimlere kadar ensesinde olup, nefes gibi adım adım takipçisi olacağımızı bildirmek istiyorum. Başkanımın üslubu çok nazik olabilir. Onun beyefendiliğinden, eğitiminden kaynaklanıyor olabilir. Her yiğidin bir yoğurt yeme şekli vardır. Yönetim, birlik ve beraberlikle olur. Biz yönetimsek, hangi amaçla bu noktaya geldiysek, hangi amaçla halkımız tarafından seçilip konulduğumuzun bilincinde olup, çalışma yapmamız lazım. Bizler şu anda ana muhalefet pozisyonunda olup, Ergene halkının hak ettiği hizmetin getirilmesi adına verilmiş olan sözlerin de sonuna kadar takipçisi olacağız. Buradan mevcut olan Ergene Belediye Başkanı’na ve ekibine bu mesajımızı iletmek istiyorum” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2038 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu