Enis Sülün, Reisi Cumhur'un Huzuruna Çıktı
reklam
21 Aralık 2014
Enis Sülün, Reisi Cumhur'un Huzuruna Çıktı

Enis Sülün, Reisi Cumhur'un Huzuruna Çıktı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyarete, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün de iştirak etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa Başkanı, Reis-i Cumhur’un huzuruna çıktı. Gerçekleştirilen ziyarette, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi Enis Sülün de hazır bulundu.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve 365 Oda ve Borsa Başkanı ile gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Mevcut teşkilatlanma yapısını farklı bir Türkiye için yeterli bulmadığımızdan dolayı yeni teşkilatlanma yapısıyla birlikte çok daha farklı bir adım atalım istiyoruz. Ekonomiyi yakından takip edecek, ekonominin tüm taraflarıyla istişarelerimizi eskisi gibi sürdürecek, dertlerinizi, şikâyetlerinizi, öneri ve tavsiyelerinizi yine dinleyecek, bunları istişare edecek, bunlara birlikte çözüm üreteceğiz” dedi.

Rifat Hisarcıklıoğlu ise yaptığı açıklamada; “Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber, Sayın Cumhurbaşkanı’mız ile ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Görüşlerimizi aktarabilme fırsatını yakaladık. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın yaklaşımından ve ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Editör : Tuğberk Erdem
2903 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu