Pansuman Yaparken Canından Oldu
reklam
21 Aralık 2014
Pansuman Yaparken Canından Oldu

Pansuman Yaparken Canından Oldu

Ergene İlçesi sınırları içerisinde kalan Velimeşe Mahallesi’nde Saray Caddesi üzerindeki bir evde meydana gelen vahim olayda, pansuman yapmak isterken yanlışlıkla boynundaki hortumu kesen 2 çocuk annesi genç kadın kan kaybı sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre; olay Ergene İlçesi Velimeşe Mahallesi Saray Caddesi üzerindeki bir evde meydana geldi. Eşini 2 yıl kadar önce kanser hastalığı nedeniyle kaybeden, kendisi de böbrek hastası olan 2 çocuk annesi Fadime B. (35), her gün yapması gereken pansumanını yenilemek istediği sırada boynundaki hortumu yanlışlıkla kesince hayatını kaybetti.

Çocukları, komşulara haber verdi

16 yaşında erkek, 9 yaşında da kız çocuk annesi olan Fadime B., boynundaki hortumu kesince kanlar içinde yerde kaldı. Çocuklarının haber vermesi ile eve gelen komşularının çağırdığı sağlık ve jandarma ekipleri yaptıkları kontrolde genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Eşini, 2 yıl önce kanserden kaybetmiş

Kendi kendine pansuman yapmaya çalışırken boynundaki hortumu keserek hayatını kaybeden Fadime B.’nin eşinin de 2 yıl önce kanserden hayatını kaybettiği belirtildi. Fadime B.’nin iki çocuğuyla birlikte yaşadığı ve birkaç yıldan bu yana böbrek yetmezliğinden tedavi gördüğü için çalışamadığı kaydedildi.

Yakınları, sinir krizi geçirdi

Evi güvenlik şeridine alarak bir süre inceleme yapan jandarma ekiplerinin incelemelerini tamamlamasının ardından Fadime B.’nin cansız bedeni, otopsi yapılması için Çorlu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olay sonrası, jandarma ekipleri tarafından cesedi ambulansa konulan Fadime B.’nin yakınları ve komşuları sinir krizi geçirdi.

Merhumenin naaşı defnedildi

Fadime B.’nin cenazesi, Velimeşe Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Velimeşe Mezarlığı’na defnedildi.
Editör : Tuğberk Erdem
2468 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu