Yorum Gazetesi'nin En Acı Günü
reklam
21 Aralık 2014
Yorum Gazetesi'nin En Acı Günü

Yorum Gazetesi'nin En Acı Günü

Çorlu’da yayın yapmakta olan Yorum Gazetesi’nin Kurucusu Em. Astsubay Bilal Pala, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Merhumun naaşı, Tekirdağ Merkez Rüstempaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Tekirdağ Yeni Mezarlık’ta defnedildi.

Yorum Gazetesi’nin Kurucusu ve gazetenin Yazı İşleri Müdürü Gülgün Pala Keçeci’nin babası Bilal Pala, hayata gözlerini yumdu. Türk Silahlı Kuvvetleri’nden emekli olan ve yakalandığı amansız hastalık sonrası hayata veda eden Bilal Pala’nın naaşı, Tekirdağ Merkez Rüstempaşa Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen askeri törenle defnedildi.

Cenazeye yoğun katılım

Düzenlenen cenaze törenine; Tekirdağ Vali Vekili Mustafa Yel, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal, Tekirdağ Belediyesi eski Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, AK Parti Tekirdağ İl eski Başkanı Soner Çizen, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Süleymanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcıları, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, merhumun silah arkadaşları, basın mensupları ve Pala Ailesi’nin yakınları katıldı.

Bilal Pala kimdir?

1944 Ordu İli’nde dünya’ya gelen Bilal Pala, 27 yıl Türk Silahlı Kuvvetleri’nin çeşitli kademelerinde Astsubay olarak görev yaptı. Türkiye’nin her coğrafyasında ve 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nda görev yaptıktan sonra emekli olan Bilal Pala, kızı Gülgün Keçeci ve damadı Neşet Keçeci ile birlikte Yorum Gazetesi’ni kurdu. 47 yıllık hayat arkadaşı Sabiha Pala ile evli olan Bilal Pala; Nilgün Pala İlgülenler, Gülgün Pala Keçeçi ve Gökçe Bayol’un babası, Tuğce İlgülenler, Başak Keçeci ve Burak Ateş Bayol’un dedesiydi.

Editör : Tuğberk Erdem
2100 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu