Çorlu'da Yeni Yıl Işıltısı
reklam
24 Aralık 2014
Çorlu'da Yeni Yıl Işıltısı

Çorlu'da Yeni Yıl Işıltısı

2015 yılına girmeye sayılı günler kala harekete geçen Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehir merkezindeki cadde, sokak ve meydanları ledlerle ışıklandırdı. Rengârenk dekoratif figürler, yeni yıl heyecanını iyiden iyiye hissettirmeye başladı.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan Elektrik Ekibi, örnek bir çalışmaya imza attı. Tekniker Volkan Yenlik’in başında olduğu 9 kişilik ekip; Omurtak Caddesi’ni, Şinasi Kurşun Caddesi’ni, Kumyol Caddesi’ni, Fabrika Sokak’ı, İmaret Sokak’ı, Selim Kâhya Sokak’ı, Atatürk Meydanı’nı, Cumhuriyet Meydanı’nı, Bağlar Mevkii Kavşağı Fıskiyeli Süs Havuzu’nu, Yenice, Seymen, Türkgücü ve Önerler mahallelerini rengârenk ledlerle ışıklandırdı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Müdürlüğü’nden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt; “Yeni yıl münasebetiyle şehir merkezinde yaptığımız ışıklandırma çalışması, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan Elektrik Ekibi tarafından gerçekleştirildi. Estetik ışıklandırma sistemlerini kullanarak, cadde ve meydanları yeni yıla hazırladık. Bu vesileyle halkımızın yeni yılını tebrik eder, hep birlikte başarı ve mutluluk dolu bir yıl geçirmenizi temenni ederiz” dedi.

Cadde ve meydanları süsleyen akar ledler, yıldız, kar ve dekoratif yunus figürleri, 2015 yılına girmeye hazırlandığımız bugünlerde yeni yıl heyecanını da hissettirmeye başladı.

Editör : Tuğberk Erdem
1994 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu