Ergene Belediyesi'nden Tekno Uygulama
reklam
24 Aralık 2014
Ergene Belediyesi'nden Tekno Uygulama

Ergene Belediyesi'nden Tekno Uygulama

Resmi internet sitesi üzerinden e-imar durumu ve kent rehberi hizmeti sunmaya başlayan Ergene Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu bilgilere kolayca ulaşabilme imkânı sağlıyor. Hayata geçirilen sistemin amacı; en iyi hizmeti, en kısa sürede sunmak.

Ergene Belediyesi, e-imar durumu ve kent rehberi hizmetini belediyenin sitesinde yayınlayarak vatandaşların gereken bilgilere internet üzerinden birkaç saniye içinde ulaşmalarını sağlıyor.

Vatandaşa en iyi hizmeti en kısa sürede vermek amacıyla oluşturan sistem kapsamında Ergene İlçesi’nde yaşayan vatandaşlar, belediyeye gelmeden imar durumunu ve kent rehberiyle ilgili gereken bilgilere internet üzerinden ulaşabilecekler.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla başarılı çalışmalar sergilediklerine dikkat çeken Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci; “Belediye olarak, iletişim çağının nimetlerinden biri olan teknolojiyi kullanarak, vatandaşlarımıza yepyeni bir hizmet sunmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kent Bilgi Projemiz kapsamında, internet üzerinden yayınlanan Elektronik İmar Durumu kullanıma açıldı. Vatandaşlarımızın belediyenin internet sitesinden erişebilecekleri uygulamayla; ister adres, isterse ada/ parsel bilgileri ile 7 gün 24 saat kesintisiz imar durumunu öğrenebilecekler” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
3434 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu