Alkışlar, Çorlu Gençlerbirliği Spor'a
reklam
03 Şubat 2015
Alkışlar, Çorlu Gençlerbirliği Spor'a

Alkışlar, Çorlu Gençlerbirliği Spor'a

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Çorlu Spor 1947 Başkanı Serkan Erçili’nin babası İlhan Erçili için “Başınız Sağolsun Erçili Ailesi” yazılı pankartla sahaya çıkan Çorlu Gençlerbirliği Spor oyuncuları, spor kamuoyunun takdirini kazandı.

Aynı grupta mücadele eden Çorlu Gençlerbirliği Spor ve Çorlu Spor 1947 rekabeti saha içerisinde sürdürürken Gençlerbirliği Spor’un son maçta yaptığı centilmenlik, hem tribünlerden hem de spor kamuoyundan büyük takdir topladı.

Geçtiğimiz günlerde Çorlu Spor 1947 Başkanı Serkan Erçili’nin babası İlhan Erçili geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmiş ve bölgemizde üzüntüye neden olmuştu. Çorlu Gençlerbirliği Spor Kulübü de yaşanan vefat olayına kayıtsız kalmadı. Sahada yaşanan rekabetin yanı sıra dostluğun ve centilmenliğin spor açısından büyük önem taşıdığının altını çizen Çorlu Geçlerbirliği Sporlu oyuncular, General Basri Saran Stadyumu’nda oynadığı Çerkezköy 1911 maçında sahaya “Başınız Sağolsun Erçili Ailesi” yazılı pankartla çıktı.

Futbolcuların sahaya bu anlamlı pankartı taşıyarak çıkması taraftarlardan büyük alkış alırken, spor kamuoyunun da büyük takdirini topladı. Sergilenen centilmenlik örneğinin ardından pankart, taraftarların bulunduğu tribüne asıldı.

Editör : Tuğberk Erdem
2234 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu