Kupayı Başkan'a Getirdiler
reklam
03 Şubat 2015
Kupayı Başkan'a Getirdiler

Kupayı Başkan'a Getirdiler

Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü Judo Takımı, Trakya Turnuvası’nda kazandıkları kupayı Belediye Başkanı İbrahim Uyan’a getirdiler. Başarılı sporcuları takdirle ödüllendiren Belediye Başkanı Uyan, çeşitli hediyeler vermeyi de ihmal etmedi.

Hayrabolu’da yapılan müsabakalarda takım olarak üçüncü olan judocuları kabul eden Başkan Uyan; “Belediye olarak desteğimiz, her zaman spor ve sporcunun olacaktır. Küçücük yaşlarda spora gönül vermiş ve üstelik uluslararası başarı kazanmış çocuklarımızı görmek, bizleri bir kez daha gururlandırıyor” dedi.

Judo takımı Tekirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından Trakya turnuvasında takım halinde üçüncü olmuş ve ardından takımda yer alan Yusuf Eren Bozyürük de Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılan turnuvaya katılarak kilosunda üçüncü oldu.

Alınan bu başarıların ardından Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ı makamında ziyaret ederek kupa ve madalyalarını getiren sporcular başkan Uyan tarafından da ödüllendirildi. Judo takımı Antrenörü Kadir Koçak da Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın desteğini hissetmenin büyük güveni ile daha da başarılı turnuvalar geçireceklerini ifade etti.

Editör : Tuğberk Erdem
2032 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu