Özel Miradent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı
reklam
03 Şubat 2015
Özel Miradent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı

Özel Miradent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı

Çorlu’da uzun yıllardır diş hekimi olarak çalışmakta olan Dt. Nurcan Ergin, Dt. Sercan Şahin ve Dt. Dilara Sezen’in bir araya gelerek kurdukları Özel Miradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Özel Miradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Omurtak Caddesi, Salı Pazarı girişinde bulunan İnan Plaza 1’inci katta düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. Açılışa; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Nüfus Müdürü Safet İran, Çorlu İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmet Kurtoğlu, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

“Hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum”

Açılışta konuşan Dt. Nurcan Ergin; “Gelişen bilim ve teknoloji ile birlikte, büyüme ve kurumsallaşmaya önem veriyoruz. Diş hekimliğinin, tüm branşlarında hizmet vereceğiz. Kalite ve kurumsallığı bir araya getirerek, maksimum düzeyde hasta memnuniyeti sağlamak temel hedefimiz olacaktır. Kısacası kalite ve kurumsallık bir arada olacak. Böyle bir poliklinik açmak, en büyük hayalimdi. Bu hayalimi gerçekleştirmenin, mutluluğunu yaşıyorum. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm protokolümüze ve davetlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“Kalite ve teknoloji bir arada”

Özel Miradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin oldukça güzel bir mekânda hizmet vereceğini belirten Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç; “Gerçekten insanın içinden hasta olmak geliyor. İlk diş tedavimi, Kuleli Askeri Lisesi’nde yaptırdım. Bugün diş sağlığının geldiği noktayı, çok iyi gözlemleyebiliyoruz. Miradent, kalite ve teknolojinin bir araya geldiği bir yer olmuş. Kendilerini tebrik ediyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Kurdeleyi birlikte kestiler

Yapılan konuşmaların ardından Özel Miradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılış kurdelesi; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Dt. Nurcan Ergin, Dt. Sercan Şahin ve Dt. Dilara Sezen tarafından kesildi. Kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri tarafından açılış pastası kesildi ve davetlilere ikramda bulunuldu.

Editör : Tuğberk Erdem
3482 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu