Bayan Güreşçiler Madalyalarla Döndüler
reklam
16 Şubat 2015
Bayan Güreşçiler Madalyalarla Döndüler

Bayan Güreşçiler Madalyalarla Döndüler

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), Yalova’da düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü. Yalova’da düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası’na katılan sporcular, takım halinde Türkiye 5’incisi oldu.

Geçtiğimiz hafta Eskişehir’de düzenlenen U-23 Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda 2 bronz madalya ile dönen ÇBSK Güreş Takımı, Yalova’da düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası’ndan 1’incilik ve 3’üncülük derecelerini elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

ÇBSK sporcularından; Emine Çataloğlu 44 kiloda Türkiye Şampiyonu, Aynur Erge 48 kiloda Türkiye 3’üncüsü ve Mehlika Öztürk 55 kiloda Türkiye 3’üncüsü oldu. Ayrıca 22 takım ve 250 sporcunun katıldığı şampiyonada ÇBSK Genç Bayan Güreş Takımı, Türkiye 5’incisi oldu. Şampiyonada dereceye giren üç sporcu da Ankara Elmadağ’daki spor eğitim merkezindeki milli takımda çalışmalarını sürdürüyor. Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonu olan Emine Çataloğlu, Mayıs 2015’te İstanbul’da düzenlenecek olan Avrupa Genç Bayanlar Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Çorlu Belediyesi’nin desteğiyle çalışmalarına devam eden bayan güreş takımı, 28 Şubat-1 Mart 2015 tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Bayanlar Türkiye Şampiyonası’na katılarak Çorlu’yu temsil edecekler.

Editör : Tuğberk Erdem
2006 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu