Ersin Danış, Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu
reklam
18 Şubat 2015
Ersin Danış, Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Ersin Danış, Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Başta inşaat olmak üzere birçok farklı sektörde hizmet vermekte olan Danış Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Danış, AK Parti’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Ersin Danış, Çerkezköy’den aday adaylığını açıklayan 2’nci isim oldu.

Başta Çerkezköy ve Çorlu olmak üzere, Saray, İstanbul ve yurtdışında faaliyet gösteren Danış Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Danış, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nden Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı oldu. Aday adaylığı açıklamasını AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştiren Danış’ın yaşadığı büyük heyecan dikkatlerden kaçmazken, salondaki kalabalığın coşkulu alkışlarıyla verdiği destek görülmeye değerdi.

“Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız”

Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış ve beraberindeki heyet, basın açıklaması öncesinde bir süre AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile görüştü. Akabinde, gerçekleştirilecek olan basın açıklaması için salona geçildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe; “Teşkilatlarımıza gönül vermiş tüm konuklarımız; milletvekili aday adaylığı açıklaması için düzenlemiş olduğumuz basın toplantımıza, hepiniz hoşgeldiniz! Malum olduğunuz üzere 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler dolayısıyla, partimizden Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan isimler, teşkilatlarımızı ziyaret ediyorlar. Buradaki gönüldaşlarımızın coşkusunu gördüğümüz zaman teşkilatlar olarak bizler, emin olun çok mutlu oluyoruz. Aday adaylarımızla ve sizlerle beraber, yoğun bir çalışma temposu içerisine gireceğiz. Hedefimiz, bölgemizden olabildiğince fazla ismi meclise göndermektir. Halkımıza ve gönüldaşlarımıza hizmetkâr olmak niyetiyle yola çıkan tüm aday adaylarımızın, yolu da bahtı da açık olsun. Kim aday olursa olsun arkasında kenetlenerek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımıza inanıyoruz. Allah, yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

“20 yıldır, bu bölgede hizmet veriyoruz”

Milletvekili aday adaylığı açıklamasına, salonda bulunan katılımcıları selamlayarak başlayan Ersin Danış; “1977 yılında, Sivas’ta dünyaya geldim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunuyum. 20 yıldır bu bölgede yerleşik olarak ticaretin içerisindeyim. Başta Çerkezköy ve Çorlu olmak üzere Saray’da, İstanbul’da ve yurtdışında; inşaat, hazır beton ve birçok farklı sektörde hizmet veren Danış Grup’a bağlı şirketlerimizle, Trakya ve bölge halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

“Ayak seslerimiz, tüm dünyada yankılanıyor”

Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış, yaptığı açıklamaya; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yanında, “Yeni Türkiye” yolunda, AK Sevdalılar’ın bu kutlu yürüyüşü engellenemez bir sele dönüşmüştür. Bu, Türkiye’nin küresel bir güç haline dönüşmesinin ayak sesleridir. AK Parti gönüldaşları olarak ayak seslerimiz, tüm dünyada yankılanmaktadır. Bu selde bir damla nispetinde yer almak için bu kutlu yola çıktım. Allah utandırmasın, Allah bu uğurda hepimizin yolunu açık etsin” diyerek devam etti.

“Türkiye, küresel bir güç haline geldi”

Ersin Danış; “Herkesçe kabul edilen bir gerçek varki bu da AK Parti’nin 12 yıllık iktidarında Türkiye’mizin çağ atladığı ve hızlı adımlarla, dünyada engellenemez bir küresel güç haline geldiğidir. Ancak bu ilerlemenin önünü kesmek isteyen iç ve dış güçlere inat, davamızın kurucu lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimizin bilge lideri Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun millet olarak, AK Parti Teşkilatları olarak, millete hizmet yolunda tüm gücümüzle arkasında durmaya devam edeceğiz” dedi.

“Tekirdağ’a, 2 milletvekili yetmez”

Ersin Danış; “25’inci dönem, zor bir süreç olacak. Bu zor süreci kolaylaştırmanın yolu, mecliste çok sayıda milletvekili ile AK Parti’mizin temsil edilmesidir. Sayın Cumhurbaşkanı’mız ve Sayın Başbakanı’mız, bizlerden 400 milletvekili istiyor. Bunun için de Tekirdağ’a 2 milletvekili yetmez, bu sayıyı en az 4 yapmalıyız. Rabbim; bu yolda, bu kutlu davada, bizlerle beraber, siz teşkilatlarımızla beraber, Yeni Türkiye’nin kurulmasında görev almayı inşallah nasip eder. Bu uğurda başarmak için elimden geleni yapacağıma ve var gücümle çalışacağıma, siz değerli teşkilat mensubu arkadaşlarım, AK Parti sevdalıları ve halkımın önünde söz veriyorum” diye konuştu.

“7/24, hizmetkârınız olacağım”

Danış, “Son olarak; Allah nasip eder, sizler de beni layık görüp Ankara’ya yollarsanız, sizlerin orada temsilcisi olacağıma, AK Partili gönüldaşlarını ve milletini unutan bir vekil değil, 7/24 sizlere hizmete hazır, sizlerle yürüyen, Tekirdağ ve Türkiye’nin sorunlarını dert edinmiş bir hizmetkârınız olacağıma söz veriyor. Bu vesileyle de AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığımı açıklıyorum” diyerek yaptığı açıklamaya son verdi.

Gerçekleştirilen basın açıklamasının ardından Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış ve AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, istişare toplantısı yapmak üzere yönetim odasına geçtiler.

Editör : Tuğberk Erdem
2455 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu