Başkan Rasim Yüksel'e, Altan Ersin Benzetmesi
reklam
23 Şubat 2015
Başkan Rasim Yüksel'e, Altan Ersin Benzetmesi

Başkan Rasim Yüksel'e, Altan Ersin Benzetmesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz’in AK Parti Ergene İlçe Başkanlığı’nı ziyareti sonrasında konuşan Başkan Yardımcısı Hamdi Sarıer, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ağır bir dille eleştirdi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hakkında eleştirilerde bulunan AK Parti Ergene İlçe Başkan Yardımcısı Hamdi Sarıer, yaptığı açıklamalarla gündem oluşturmaya devam ediyor. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz’in Ergene İlçe Teşkilatı’nı ziyareti sonrasında konuşan Sarıer, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in, önceki dönemlerde Çorlu Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Altan Ersin’in yapmış olduğu hataların aynısını tekrarladığını iddia etti.

“Sonucunu, bütün kamuoyu biliyor”

Yaptığı açıklamalara, kendisinin “Rasim Yüksel’in ensesinde olacağız, nefes gibi takip edeceğiz” sözlerini hatırlatarak başlayan Sarıer; “Seçimlerde Ergene halkından oy isteyen ve hizmet etme adına Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Sayın Rasim Yüksel, geçmiş yıllarda Çorlu Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Altan Ersin’in yapmış olduğu hatanın aynısını tekrar ediyor. Malum olduğunuz üzere Altan Ersin, geçmiş yıllarda Çorlu Belediye Başkanlığı döneminde görev yaparken Silivri’den Başkan Yardımcısı atamasıyla ciddi bir hata yapmıştır. Ve sonucunu da bütün kamuoyu gördü. Sayın Rasim Yüksel’in; Aydın’dan, bölgemizi tanımayan, insanımızın ve Ergene’mizin sıkıntı ve ihtiyaçlarından bihaber, birini yardımcı olarak kendine ataması, daha hizmet süresi bir yılı doldurmadan havlu attığının bir göstergesidir” dedi.

“Vefasından şüphe duymamak elde mi?”

Sarıer; “Nikah kıyma, cemiyetlerde çeyrek altın takma, spor müsabakalarında boy göstermenin dışında, konserlerde sergilediği şovmen tavırlarıyla Ergene halkını daha ne kadar kandırabileceğini ya da oyalayabileceğini, sanıyorum kamuoyu kendi nezdinde yorumlayacaktır. Kendisinin belediye başkanı olabilmesi için seçimlerde gecesini gündüzüne katarak çalışan, yanında saf tutmuş olan Menderes Yıldız’ı bile menfaatleri ters düşünce hemen harcayabilen bir zihniyetin, vefasından şüphe duymamak elde değil! Dört duvar arasına sıkıştığını sandığım Rasim Yüksel’in bir çıkmazda olduğunu, AK Parti’ye geçme istek ve arzusunun da halk arasında sıkça dile getirilmeye başlandığını duymuş bulunmaktayım. Çok da manidar bir durum diye bunu algılıyorum” diye konuştu.

“Farklı manalar aramak gerekir”

Sarıer; “İktidarın yanında bulunabilmek, onlarla birlikte hizmet vermek o kadar kolay değil! AK Parti’de en önemli kriter, vefa ve hizmet aşkıdır. Bence bunların Rasim Yüksel’de hiçbirisi de mevcut değildir. Dereyi geçerken, at değiştirilmez. Velev ki öyle bir isteği de varsa Rasim Bey’in, kuvvetle muhtemel bunun altında farklı manalar aramak gerekir diye düşünüyorum. Acaba Ergene’ye hizmet getirme yerine kendini kurtarmayı mı düşünüyor?” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
2518 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu