Özel Optimed Tıp Merkezi, Törenle Hizmete Açıldı
reklam
02 Aralık 2011
Özel Optimed Tıp Merkezi, Törenle Hizmete Açıldı

Özel Optimed Tıp Merkezi, Törenle Hizmete Açıldı

2007 yılında Çerkezköy’de kurulan Optimed Özel Hastanesi, 2’nci kuruluşunu Çorlu’da açtı. 7 branşta toplam 50 personelle Çorlu halkına hizmet verecek olan Özel Optimed Tıp Merkezi’nin açılış töreni, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.

2007 yılında, Çerkezköy’de 8 doktor tarafından kurulan Optimed Özel Hastanesi, 2’nci merkezini Çorlu’da açtı. 7 branşta toplam 50 personelle Çorlu halkına hizmet verecek olan Özel Optimed Tıp Merkezi’nin açılış törenine; Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) Sağlık Komisyonu Üyesi ve CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, AK Parti (Adalet ve Kalkınma Partisi) Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, CHP Çorlu İlçe Örgütü Başkanı Adnan Kum, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Çorlu Emniyet Müdür Vekili Yaşar Terzioğlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaattin Demirbağ, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Mehtap Şen, Çorlu Sağlık Grup Başkanı Dr. Serpil Keskin, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı ve Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak, Optimed Hastanesi’nin sahip ve yöneticileri, çok sayıda doktor, sağlık personeli ve vatandaşlar katıldı. Törende; Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Tekirdağ Milletvekilleri; Candan Yüceer ve Bülent Belen ile Tıp Merkezi Mesul Müdürü Doç. Dr. Kaan Uzunca birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ortak paydası ise, Çorlu’da yapılan bu yeni sağlık tesisinin tüm vatandaşlara hayırlı olması temennisiydi.

Uluslararası standartlarda tasarlandı

Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan; “Optimed Sağlık Hizmetleri’nin ikinci kuruluşu olan Özel Optimed Tıp Merkezi’nin açılış törenine katıldığınız için, sevgi ve saygılarımı sunarım. İnsan sağlığı için her zaman en iyiyi, en yeniyi sunarak sağlık ve yaşam kalitesini yükseltmek felsefesi ile bölgemizin en modern sağlık kuruluşlarından biri olan Optimed Hastanesi’ni 2007 yılı Temmuz ayında Çerkezköy’de hizmete açmıştık. Şimdi Çorlu Tıp Merkezi’mizi sizlerle beraber bugün törenle açıyoruz. Merkezimiz; görünümünden konumuna, alt yapısından teknolojisine, acilden ameliyathanesine, doğumhanesinden fizik tedavi ünitesine, laboratuarından endoskopi ünitesine kadar uluslararası standartlarda tasarlandı. Modern, ergonomik, hijyenik ve kapsamlı bir sağlık kuruluşu olarak hayata geçiyor” diye konuştu.

Optimed kalitesini, Çorlulular’ın ayağına getirdik

Özel Optimed Tıp Merkezi’nin, sağlıkta Optimed kalitesini Çorlulular’ın ayağına getireceğini vurgulayan Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Aslan; “Özel Optimed Tıp Merkezi poliklinik hizmetlerinin yanı sıra, doğumdan günü birlik cerrahi müdahaleye kadar geniş bir yelpazede tıbbın tüm branşlarında hizmet verecek. Konforlu ve ferah bir şekilde tasarlanmış polikliniklerde, hastalar muayenenin yanı sıra gerekli laboratuar ve radyolojik incelemeleri de yaptırabilecek. Merkezde 7 gün 24 saat çalışan bir acil servis bulunuyor. Bu servis bir hastane acil servisinde olması gereken tüm özelliklere sahiptir. Ayaktan tedavilerin yapıldığı merkezde, günü birlik her türlü cerrahi girişim de yapılabiliyor. Hasta için daha üst düzey tetkiklerin gerektiği durumlarda ise hastaya, isteğine bağlı olarak; röntgen, USG, kemik yoğunluğu, direkt röntgen gibi işlemler yapılabilecek. Özel Optimed Tıp Merkezi çatısı altında tam donanımlı bir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi de bulunuyor. Burada, operasyon öncesi ve sonrası için öngörülen tüm fizik tedavi hizmetleri de verilecek” dedi.

Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan’ın konuşmasının ardından sırasıyla; CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve Çorlu Kaymakamı Ali Dursun kürsüye gelerek, konuşmalarını gerçekleştirdiler. Özel Optimed Tıp Merkezi’nin açılış kurdelesi alkışlar arasında kesilirken, Optimed Tıp Merkezi’nin Mesul Müdürü Doç. Dr. Kaan Uzunca konuklara mevcut bölümleri gezdirerek merkezin tanıtımını yaptı.

Editör : Tuğberk Erdem
3102 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu