Vali Ali Yerlikaya Çorlu'ya Veda Etti
reklam
25 Şubat 2015
Vali Ali Yerlikaya Çorlu'ya Veda Etti

Vali Ali Yerlikaya Çorlu'ya Veda Etti

2015 Yılı Valiler Kararnamesi ile Gaziantep’e atanan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Çorlu’ya veda etti. Önce Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’a makamında bir ziyaret gerçekleştiren Yerlikaya, akabinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın konuğu oldu.

İlk olarak Çorlu Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Yerlikaya, daha sonra Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı tarihi belediye binasındaki makamında ziyaret etti.

Tarihi binadaki restorasyon çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Baysan; “Yeni göreviniz, hayırlı olsun. Bizim için çok büyük bir sürpriz oldu. Görev sürem içerisinde çok sayıda Vali gördüm. Kısa süre içerisinde, güzel girişimleriniz oldu. Bu süreçte belediyemize yapmış olduğunuz yardımlar ve verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Uyumlu bir çalışmamız oldu. Atılmış tohumların tam toprak üzerine çıkacağı bir zamanda, görev değişikliği oldu. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Vali Ali Yerlikaya ise; “Belediye Başkanı’mızın gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür ederim. Burada kendimizi, memleketimizdeymişiz gibi rahat hissettik. Türkiye’nin en huzurlu 3 ilinden biri Tekirdağ. Ülkemizin en fazla göç alan şehirlerinden biri olmasına rağmen, hamdolsun asayiş ve huzur bakımından bir sıkıntı yok. 2014 yılı itibariyle Tekirdağ’ın nüfusu 850 bini aştı. Tekirdağ önemli bir sanayi ve tarım merkezi durumunda. Marmara Denizi’nde, 127 kilometre kıyısı var. Görev yaptığımız süre içerisinde seçilmişler-atanmışlar ayrımı yapmaksızın, Tekirdağ Büyükşehri’ne hizmetle görevlendirilmiş herkesle uyumlu bir şekilde çalıştık. Milletimiz bizden; sevgiyi, saygıyı ve güveni esas alarak yerine getirilen hizmetler bekliyor. Bunu yapmaya çalıştık. Eleştirilere, hizmetlerimizi daha iyi yapmak babında her zaman saygı gösterdik. 11 ilçemiz arasındaki en büyük ilçemiz Çorlu’dur. Ünal Bey’le, sevgi ve saygı çerçevesinde bir ilişkimiz oldu. İnşallah bu şehirde hoş bir sada bırakmışızdır” dedi.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya ve Kemaleddin Avcı’nın da hazır bulunduğu ziyaretin sonunda Vali Yerlikaya ve Kaymakam Kılıç, Çorlu’ya ait eski fotoğrafların yer aldığı sergiyi de ziyaret etti. Akabinde de günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Editör : Tuğberk Erdem
2091 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu