Ak Parti Tekirdağ Milletvekili A. Adayı Danış; “Görev Talep Edilmez, Sorumluluk Alınır”
reklam
07 Mart 2015
Ak Parti Tekirdağ Milletvekili A. Adayı Danış; “Görev Talep Edilmez, Sorumluluk Alınır”

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili A. Adayı Danış; “Görev Talep Edilmez, Sorumluluk Alınır”

Bölgemizin tanınan iş adamlarından biri olan Danış Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Danış’ın, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nden Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı’nı açıklamasının ardından siyasi arenadaki hareketlilik üst seviyeye çıktı.

Aday adaylığı açıklamasını Çerkezköy’de gerçekleştiren ve ayağının tozuyla seçim meydanlarına inen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış, bölge kapsamında gerçekleştirdiği hummalı çalışmalar ile de göz dolduruyor.

“Siyaset, insan kazanma sanatıdır”

Yoğun bir çalışma programı doğrultusunda hareket ettiklerini ve bilinçli siyasetin ne demek olduğunu bildiklerini ifade eden Danış; “Malum olduğunuz üzere ülkemiz; her geçen gün gelişen, her an kendini yenileyen ve yeni hedefler doğrultusunda günden güne saygınlığını artıran bir ülke konumunda. Davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, zaten bunu her gittikleri platformda dile getirmekteler. Bizlerin önüne koymuş oldukları Yeni Türkiye ve 2023 hedefleri doğrultusunda, siyasetin her şeyden önce bir insan kazanma sanatı olduğu bilinciyle hareket ediyoruz” dedi.

“AK Parti iktidarında ülkemiz çağ atladı”

AK Parti Çorlu, Ergene, Saray, Şarköy, Hayrabolu, Malkara, Muratlı, Marmara Ereğlisi ve Kapaklı Teşkilatları’na ziyaretler gerçekleştiren Danış, partililerin ilgi ve alakasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tekirdağ’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde daha fazla temsil edilmesi gerektiğinin altını çizen Danış; “Aday adayı olan arkadaşlarımızın her biri; Tekirdağ’ımıza,  ülkemize ve milletimize daha iyi hizmet etmek için bu kutlu yola çıkıyor. Uzun yıllardır bu bölgede aktif olarak yer alan biri olarak, Tekirdağ’ın her anlamda Yeni Türkiye’de en iyi şekilde temsil edilmesi amacında olacağım. Herkesçe kabul edilen bir gerçek var ki bu da AK Parti’nin 12 yıllık iktidarında Türkiye’mizin çağ atladığı ve hızlı adımlarla Dünya’da engellenemez küresel bir güç haline geldiğidir. Ancak bu ilerlemenin önünü kesmek isteyen iç ve dış güçlere inat, davamızın kurucu lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimizin lideri Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun; millet olarak, AK Parti Teşkilatları olarak, millete hizmet yolunda tüm gücümüzle arkasında durmaya devam edeceğiz. Gözlemlerimiz neticesinde vardığımız sonuçlara göre vatandaşımız, memur zihniyetiyle Ankara’ya gidenleri istemiyor. Biz de bu öngörülerle doğrultusunda, hizmet etmek amacıyla yola çıktık. Bölgenin sorunlarını çok yakından takip ediyor ve izliyoruz. Vatandaşımız mesaisini sadece Ankara’da geçiren vekil değil, sorunlarının çözümü ile birebir ilgilenen ve telefonuna 24 saat ulaşabileceği bir vekil görmek istiyor. “Görev talep edilmez, sorumluluk alınır” şiarı doğrultusunda çıktığım bu yolda bütün il ve ilçe teşkilatlarımıza güveniyor, bu kutlu davada yol arkadaşlığı ettiğim herkesten önce dua, ardından da destek istiyorum” diye konuştu.

“Tekirdağ’ı, bir bütün olarak görüyorüz”

Danış sözlerinin devamında; “Her ne kadar bu kutlu yola çıktığımız yer Çerkezköy olsa da, Tekirdağ’ı bütün ilçe ve mahalleleriyle bir bütün olarak görüyor ve temel prensiplerimizle bu bilinci bir araya getirerek, çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2116 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu