Çorlu Beşiktaşlılar Derneği'ni Başkan Orman Açtı
reklam
25 Nisan 2015
Çorlu Beşiktaşlılar Derneği'ni Başkan Orman Açtı

Çorlu Beşiktaşlılar Derneği'ni Başkan Orman Açtı

İsmet Paşa Bulvarı üzerindeki yeni yerine taşınan Çorlu Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışını, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaptı. Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Fikret Orman, açılışın ardından da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

09 Mart 2015 Pazartesi günü gerçekleştirilen Çorlu Beşiktaşlılar Derneği’nin açılış törenine; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Mustafa Yel ve Metin Akgün, MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları İsmet Fıçıcı ve Ogün Karkıner, Çorlu Spor 1947 Kulüp Başkanı Serkan Erçili, Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Atakan Tuncel, Çorlu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Akın Yılmaz, dernek yöneticileri ve siyah beyaza gönül veren taraftarlar katıldı.

“Birlikte başaracağımıza inanıyorum”

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman; “Beşiktaş’ta iyi şeyler oluyor, güzel yolda ilerliyoruz. Başarılı işler yapmak için de gayret ediyoruz. Çorlu’daki fabrikama bile, 2-3 aydır ilk defa gelebildim. İnşallah verdiğimiz emekler sizleri memnun eder. UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağımız maçlarda, bizleri zorlu rakipler bekliyor. Beşiktaş, inanılmaz bir mücadele sergiliyor. Bu mücadele ile de yolumuza devam ediyoruz. Varşova’ya giden yolda, sizleri Olimpiyat Stadı’ndaki maçlarımıza bekliyoruz. Birlikte başaracağımıza inanıyorum” dedi. Daha sonra Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve diğer protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini kesen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dernek binasında da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Çorlu Spor’da yöneticilik yaptım”

Bir dönem Çorlu Spor’da yöneticilik yaptığı anımsatılan Başkan Orman; “Çok uzun seneler geçti, 21 sene geçmiş üzerinden. O zaman da Çorlu Belediye Başkanımız Ünal Ağabey’di. Benim de haberim yoktu yönetim kurulu üyesi olduğumdan. Ünal Ağabey yazmış beni listeye. O zamanki şansımıza da Beşiktaş kupada, Çorlu Spor ile oynamıştı. Buraya, Çorlu’ya gelip maç yapmıştık. Çok uzun yıllar geçti. Çorlu bizim memleketimiz sayılır. Burada da çok sevdiğim dostlarım ve arkadaşlarım var. Böyle güzel bir derneğin açılmasından da çok mutluyum” diye konuştu.

“Demba Ba’nın performansından memnun değilim”

Demba Ba çılgınlığı ile ilgili olarak sorulan soru üzerine Orman; “Tabii çok iyi bir çocuk, iyi hoş bir çocuk. Bu aralar sahadaki performansından ben çok memnun değilim açıkçası. Performansında yükseliş bekliyorum, ondan umutlarımız çok büyük. Ama çok yoruldu, yani çok fazla derecede maç yapıyor. İnşallah önümüzdeki 4 maçı geçeriz ve çocuklar da biraz olsun dinlenebilirler” yanıtını verdi.

Orman’a, Çorlu Spor forması

Daha sonra dernek binasında Beşiktaşlılarla fotoğraf çektiren Fikret Orman’a Çorlu Spor 1947 Kulüp Başkanı Serkan Erçili tarafından sarı-kırmızı renklere sahip Çorlu Spor 1947’nin beyaz forması armağan edildi. Çorlu Spor 1947 Kulüp Başkanı Serkan Erçili, Çorlu Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a da mavi renkli Çorlu Spor forması armağan etmişti.
Editör : Tuğberk Erdem
2109 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu