14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı
reklam
25 Nisan 2015
14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Aile Hekimliği hizmet binalarını ziyaret eden Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Tütün, Belediye Başkanı İbrahim Uyan adına sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Marmaraereğlisi Belediyesi, sağlık çalışanlarını unutmadı. Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Tütün ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı İbrahim Uyan adına sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. İlçe Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Aile Hekimliklerini ziyaret eden Başkan Yardımcısı Tütün, Belediye Başkanı Uyan’ın hediyesini de sağlık çalışanlarına takdim etti.

İlk olarak İlçe Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Raif Üzmez ve hastane personelini ziyaret eden Tütün, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı tek tek kutladı. Marmaraereğlisi’ne yeni atandığını ifade eden Devlet Hastanesi Başhekimi Üzmez, ilçede hastane olarak acil ihtiyaçları gidermek için çalıştıklarını aktardı. Başkan Yardımcısı İrfan Tütün ise belediye olarak gereken desteği geçmişte olduğu gibi yine vereceklerini söyledi.

Tütün’ün ikinci durağı ise İlçe Sağlık Müdürlüğü oldu. İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlkay Akça ve personeline gerçekleştirilen ziyarette ilçe ile ilgili kurumlar arası ortak projelerle vatandaşa sağlık hizmeti götürmek için görüş birliğine varıldı. İlerleyen günlerde, böyle bir çalışma için yeniden bir araya gelinmesine karar verildi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Tütün, Basın ve Halkla İlişkiler ile Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu’ndan oluşan heyet, Yeniçiftlik ve Sultanköy’de bulunan Aile Hekimleri’ni ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek Tıp Bayramı’nı kutladı.
Editör : Tuğberk Erdem
2205 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu