Uyuşturucuya Karşı, Sporla Yaşa
reklam
25 Nisan 2015
Uyuşturucuya Karşı, Sporla Yaşa

Uyuşturucuya Karşı, Sporla Yaşa

TGB ve TLB, “Uyuşturucuya Karşı, Sporla Yaşa” Kampanyası başlattı. Çorlu Cumhuriyet Meydanı’nda kurdukları standla kampanyayı başlatan TGB’li ve TLB’li gençler, 12 Nisan Pazar günü saat 12.00’da Cumhuriyet Parkı’nda koşu düzenleyecek.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ve Türkiye Liseliler Birliği (TLB), “Uyuşturucuya Karşı, Sporla Yaşa” Kampanyası başlattı. Çorlu Cumhuriyet Meydanı’nda kurdukları standla kampanyayı başlatan gençlerin kurduğu standı, çok sayıda yurttaş ziyaret etti.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan TGB Çorlu İlçe Başkanı Anıl Eren: “Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘damarlarımızdaki asıl kanı’ kirletmeyeceğiz. Mücadeleyle, sporla yaşa diyeceğiz. Sistemin bize dayattığı kirlilikten kurtulmak için, bugün burada bir stand açtık. Gençlerde bir farkındalık yaratmak için, 12 Nisan 2015 Pazar Günü saat 12.00’da Cumhuriyet Parkı’nda, bir de koşu düzenleyeceğiz. Tüm Çorlu halkını, bu koşuya katılmaya çağırıyoruz” dedi.

TLB Çorlu İlçe Başkanı İlayda Ergene ise; “Bizler; Neşet Ertaş gibi müzikle yaşayan, sağlıklı yaşayan, sporla yaşayan gençlik istiyoruz. Biz; yazan, çizen bir gençlik istiyoruz. Bu sebeple 12 Nisan Pazar günü düzenleyeceğimiz koşumuza, herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Vatan Partisi (VP) Tekirdağ Milletvekili Adayları Av. Bahadır Berk, Aynur Çalım ve Selçuk Keser, TGB’li ve TLB’li gençlerin açtığı standı ziyaret etti. Milletvekili Adayları’nın ortak vurgusu; “Aydınlık geleceğimizin kurucusu olacak gençlerimizin yanındayız. Yapılacak olan koşuya, bizler de katılacağız. Sistemin kirletmeye çalıştığı gençliğe inat; okuyan, yazan, spor yapan gençlik istiyoruz” oldu.

Editör : Tuğberk Erdem
2019 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu