Evde Bakım Hizmeti Devam Ediyor
reklam
26 Nisan 2015
Evde Bakım Hizmeti Devam Ediyor

Evde Bakım Hizmeti Devam Ediyor

Çorlu Belediyesi ile Çorlu Toplum Sağlığı Merkezi tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) 2013/2014 yılı Sosyo-Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında destek gören “Evde Bakım Hizmeti Projesi” başarıyla devam ediyor.

Çorlu Belediyesi, TRAKYAKA ve Çorlu Toplum Sağlığı Merkezi’nin işbirliğiyle düzenlenen proje yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların yaşam kalitesini yükselten bir hizmet haline geldi. Evde bakım hizmeti kapsamında hasta ve yaşlı refakatçiliği konusunda eğitimli personel tarafından projeden yararlanan 66 vatandaşın, evlerinde temel ihtiyaçları gideriliyor. Çorlu’da ilk kez hayata geçirilen proje hasta ve yaşlı vatandaşlar ile onların yakınları tarafından memnuniyetle karşılandı.

Program kapsamında bir inceleme ziyareti ve akabinde toplantı düzenlendi. Çorlu Belediyesi, Çorlu Toplum Sağlığı Merkezi ile Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ortak yürüttüğü proje için Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanı Cenap Püsküllü’nün katılımı ile gerçekleştirilen düzenli inceleme ziyaretinde; Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Çorlu Sosyal Hizmetler Müdürü İlker Müjde, proje ekibinden Strateji Geliştirme Uzmanı Serpil Haraç, Jeodezi ve Fotogrametri/Endüstri Mühendisi Plan ve Proje Müdürü Serkan İzgi, Arşiv Sorumlusu Aygün Recep Ömürveren, Kültür ve Sosyal Hizmetler Görevlisi Oral Melleç, Sosyolog Meltem Cerşit, Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı Fatih Yalaza, Çevre Mühendisi Serkan Kaya, Mimar Ceyda Özcan Çağlar ve İş Güvenliği Uzmanı Tamer Dal hazır bulundu.

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve uygulama süresi 9 ay olan projede sona yaklaşıldı. Projenin bitiş tarihi olan Haziran ayı itibariyle ajans desteği sona erecek ve süreç tamamen Çorlu Belediyesi’nin imkânlarıyla devam ettirilecek.

Editör : Tuğberk Erdem
1951 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu