Bubble Show'un Köpükleri Orion'da
reklam
26 Nisan 2015
Bubble Show'un Köpükleri Orion'da

Bubble Show'un Köpükleri Orion'da

Tüm çocuklara harika bir bayram vaad eden Orion’da çocuklar 2 gün boyunca doya doya bayramlarını kutlayacak. Dev köpük balon gösterileriyle Bubble Show, illüzyon gösterisi, sahne şovları ve eğlenceli yarışmalar çocuklar için Orion’da olacak.

Orion’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yine eğlence ve neşe dolu kutlamalarla geçecek. Tüm çocukların ücretsiz olarak katılabilecekleri etkinlikler 23 Nisan Perşembe günü başlayacak.

Orion’un çocuklar için getirdiği Bubble Show ekibi, 2 gün boyunca ziyaretçilere unutulmaz bir gösteri sunacak. Köpükten dev balonlar oluşturularak yapılacak gösteri, izleyenlere büyüleyici anlar yaşatacak. Orion alt kattaki etkinlik alanında yapılacak Bubble Show, 23 Nisan Perşembe ve 24 Nisan Cuma günlerinde gerçekleştirilecek. Günde 3 seans olarak izleyiciyle buluşacak gösteriler saat 14.00’te, 16.00’da ve 18.00’de başlayacak. Yaklaşık yarım saat süren gösteri boyunca, onlarca dev balon oluşturulup ilginç ve renkli danslarla görsel bir şölen yaratılacak.

Orion’daki eğlence bununla da sınırlı değil. Neşeli oyunlar, yarışmalar, yüz boyama etkinliği ve pek çok sürpriz çocukları bekliyor. İki gün sürecek etkinliklerin ilk gününde bir de illüzyon gösterisi düzenlenecek. Heyecanlı sihirbazlık numaralarını çocuklar için sergileyecek illüzyonist 23 Nisan Perşembe günü Orion’da sahne alacak.

Editör : Tuğberk Erdem
2148 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu