Büyük Kadın Buluşması Ergene'de Gerçekleşti
reklam
12 Mayıs 2015
Büyük Kadın Buluşması Ergene'de Gerçekleşti

Büyük Kadın Buluşması Ergene'de Gerçekleşti

Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi, Büyük Kadın Buluşması etkinliği kapsamında Ergeneli kadınları bir araya getirdi. Ergeneli kadınların müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiği etkinlik, vatandaşların yoğun katılımıyla gün boyunca devam etti.

Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binası’nda gerçekleşen etkinliğe; Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Belediye Meclis Üyesi Gülsun Şengül, Ergene Kent Konseyi Başkanı Bora Küçükçetin, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nihal İşbilen, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene Kadın Kolları Başkanı Emine Turgut’un yanı sıra, çok sayıda vatandaş katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştiren ve çok sayıda kadının bir arada olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Yürütme Kurulu Üyesi Fatma Kurt; “Ergeneli kadınlarımızı, çay etkinliği kapsamında bir arada getirdik. Amacımız; birlik ve beraberlik anlayışımızı bu güzel etkinliklerde pekiştirerek kadınlarımızın Ergene’deki gücünü hayata geçireceğimiz projelerle ve çalışmalarla temellerini oluşturmaktır. Ergene için, kadınlarımızla omuz omuza vererek başarılı örnek projeler oluşturacağız. Bugün etkinliğimize katılarak destek veren tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Türk toplumunda ailenin, ailenin içinde de kadının yerinin ve öneminin büyük olduğunu ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Sağlıklı ve huzurlu bir toplumun temel taşları olan varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı ve üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillenmesinde önemli rol oynamaktadır. Bu anlamda kadınlarımızın yer aldığı her alanda güç ve emek vardır. Kadınlarımızı önemsiyoruz ve önemsemeye de devam edeceğiz. Bunun vesilesiyle tüm kadınlarımızın şimdiden Anneler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Ergene Kent Konseyi Başkanı Bora Küçükçetin ve Kadın Meclisi Başkanı Nihal İşbilen’in yaptığı konuşmaların ardından, 14 Mart’ta yapılan Kadın Meclisi Genel Kurulu’na katılan temsilcilere yönelik “Teşekkür Belgeleri” takdim edildi.

Ergeneli kadınların müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiği etkinlik, vatandaşların yoğun katılımıyla gün boyunca devam etti.

Editör : Tuğberk Erdem
1890 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu