Başkan Kadir Albayrak'tan Hafta Sonu Mesaisi
reklam
12 Mayıs 2015
Başkan Kadir Albayrak'tan Hafta Sonu Mesaisi

Başkan Kadir Albayrak'tan Hafta Sonu Mesaisi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesailerine devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde sahil dolgu alanına gelen Başkan Albayrak, çalışmaları yerinde inceleyerek, sahil düzenlemesi ve yürüyüş yolu hakkında bilgiler aldı.

Sahil dolgu alanı sonrası balıkçı barınaklarını ziyaret eden Albayrak, balıkçılarla sohbet etti.

Balıkçıların sıkıntılarını dinleyen Albayrak, sorunların en kısa zamanda çözüleceğinin altını çizerek, “Tekirdağ için en iyisi olana kadar; gece-gündüz, hafta içi-hafta sonu demeden çalışmaya devam edeceğim. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda, son güne kadar aynı heyecanla yürüyeceğim. Bu sabah sahil dolgu alandaki çalışmaların ardından balıkçı kardeşlerimi ziyaret ederek çaylarını içtim. Sahil ve yürüyüş yolunda yapılan düzenlemeler hakkında sohbet ettik. Balıkçı kardeşlerim, bana ve ekibime inandıklarını ve her zaman destekleyeceklerini söylediler. Ben de halkımdan aldığım inançla Tekirdağ için en iyisini yapmaya devam edeceğimin sözünü vererek yanlarından ayrıldım” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın zaman mevhumu gözetmeksizin gerçekleştirdiği çalışmalar, vatandaşlar tarafından da büyük takdirle karşılanıyor.

Editör : Tuğberk Erdem
1901 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu