Baharın Müjdecisi Hıdırellez, Ergene'de Çoşkuyla Kutlandı
reklam
12 Mayıs 2015
Baharın Müjdecisi Hıdırellez, Ergene'de Çoşkuyla Kutlandı

Baharın Müjdecisi Hıdırellez, Ergene'de Çoşkuyla Kutlandı

Türkiye’nin birçok bölgesinde neşeyle karşılanan, baharın gelişi ve doğanın yenilenmesini simgeleyen Hıdırellez, tüm yurtta renkli görüntülere sahne oldu. Velimeşe Mahallesi’nde ise Ergene Belediyesi tarafından Hıdırellez Etkinliği düzenlendi.

Hıdırellez’in gelmesiyle birlikte harekete geçen Ergene Belediye Başkanlığı, yaz mevsiminin gelişini karşılamak amacıyla Velimeşe Mahallesi’nde Hıdırellez Etkinliği düzenlendi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Velimeşe Mahallesi’ndeki hanesinde düzenlenen Hıdrellez Etkinliği’ne; Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Belediye Meclis Üyeleri ve Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nihal İşbilen’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Velimeşe Mahallesi’nde düzenlenen etkinlik yemekle başladı ve geleneksel hale getirilmiş olan ateşin yakılmasıyla devam etti. Velimeşeli vatandaşlar, gece boyunca müzik eşliğinde keyifli zaman geçirdi.

Baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez’in gelişi münasebetiyle mahalleri de dolaşan Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Birlik ve beraberlik anlayışlarının gelişimine büyük katkı sağlayan bu özel ve anlamlı günleri, vatandaşlarımızla bir arada geçirmeye özellikle dikkat ediyoruz. Güzel günlerin müjdesi sayılan bu günlerin, toplumsal huzurumuzun daha da artmasına vesile olmasını diliyorum. Tüm hemşerilerimizin Hıdırellez’ini kutluyor, sevginin ve kardeşliğin devamlılığını temenni ediyorum” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1767 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu