Festival Tanıtımı Devam Ediyor
reklam
30 Haziran 2015
Festival Tanıtımı Devam Ediyor

Festival Tanıtımı Devam Ediyor

Bu yıl 51’inci kez düzenlenecek olan Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nin tanıtımı için aralıksız olarak çalışan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ilçede faaliyet gösteren Esnaf ve Meslek Odaları’nın Başkanları ile bir araya geldi.

Toplantıya, Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren Esnaf ve Meslek Odaları Başkanları’nın yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayları İlhami Özcan Aygun, Arzu Mandalı Sucu ve Şerafettin Terzi ile Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları katıldılar.

51’inci Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali hakkında bilgilendirmelerde bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, festivalin önemine vurgu yaptı. Esnaf ve Meslek Odaları Başkanları’nı, örgütleri ile birlikte kortej yürüyüşü ve diğer etkinliklere katılmaya davet eden Başkan Eşkinat; “51’inci Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’ne sizlerin de katılım sağlaması ile, daha büyük ve daha coşkulu bir festival yaşayacağız. Amacımız; Tekirdağ’ın en köklü geleneği olan 51’inci Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nin önce Türkiye’de, sonra da dünyada hak ettiği yeri almasıdır” dedi.

10 Haziran 2015 Çarşamba günü Valilik ziyareti ile başlayacak olan 51’inci Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali etkinlik programı, 14 Haziran 2015 Pazar günü saat 21.30’da düzenlenecek olan Model Konseri ile son bulacak.
Editör : Tuğberk Erdem
2047 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu