“Benim Evim Okulum” Projesi Tamamlandı
reklam
30 Haziran 2015
“Benim Evim Okulum” Projesi Tamamlandı

“Benim Evim Okulum” Projesi Tamamlandı

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) 2014 Yılı Sosyo-Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programları kapsamında Meriç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Benim Evim Okulum” Projesi’nin kapanış toplantısı düzenlendi.

9 ay süreyle yürütülen projenin kapanış toplantısına; Meriç Kaymakamı Nurullah Karaman, TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Meriç İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Ocak, Şehit Osman Çakıl’ın babası İbrahim Çakıl, Subaşı İlkokulu ve Şehit Osman Çakıl Anaokulu öğretmen ve öğrencileri, veliler ve basın mensupları katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin projede emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak, geleceğimiz olan çocuklarımızın bedensel, zihinsel ve duygusal gelişimlerine katkı sağlayan projelere desteklerin devam edeceğini söyledi. Şehit Osman Çakıl Anaokulu ve Subaşı İlkokulu’nda düzenlenen kapanış törenleri öğrencilerin gösterileriyle devam etti.

Meriç ilçesinde yaşayan farklı çevre ve ailelerden gelen çocuklar için fırsat eşitliği yaratıp çocukların bedensel, zihinsel ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak ve okul öncesi eğitimde yenilikçi yöntemlerin yaygınlaştırılması ve dezavantajlı grupların okul öncesi eğitim hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılmasını sağlamak amacıyla yürütülen proje kapsamında, okul öncesi eğitimin gerektirdiği teknolojik donanım ve eğitim materyalleri temin edildi.

TRAKYAKA’nın 136 bin 667 TL 70 Kuruş’luk destek verdiği proje ile farklı ilgi ve yeteneklere sahip öğrenciler için çoklu öğrenme ortamları oluşturuldu.

Editör : Tuğberk Erdem
2041 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu