Çbsk Güreşte Başarıya Doymuyor
reklam
30 Haziran 2015
Çbsk Güreşte Başarıya Doymuyor

Çbsk Güreşte Başarıya Doymuyor

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı’nın 2 sporcusu, Antalya’da düzenlenen 18’inci Uluslararası Mithat Bayrak ve İsmet Atlı Güreş Turnuvası’nda genç bayanlar kategorisinde 2’ncilik ve 3’üncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı

Çorlu Belediyesi Spor Kulübü (ÇBSK)’nün güreş klasmanındaki sporcuları, başarıdan başarıya koşuyor. Antalya’da düzenlenen ve 15 ülkenin katıldığı uluslararası turnuvada, Genç Kadınlar Güreş Milli Takımı’nda mücadele eden ÇBSK sporcularından Emine Çataloğlu 44 kg’da 2’nci olarak gümüş madalya, Aynur Erge ise 3’üncü olarak bronz madalya kazandı.

Turnuvanın ardından bir açıklama yapan Türkiye Güreş Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi ve Takım Antrenörü Fatih Kobal; “Takımımız bünyesinde yetişen sporcuların elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyuyoruz. Bizden desteğini esirgemeyen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a, ÇBSK Kulüp Başkanı Hasan Eligül’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sporcularımız, başarıdan başarıya koşuyor. Çorlu halkından daha fazla destek bekliyoruz” dedi.

Daha önce Yalova’da düzenlenen Türkiye şampiyonasında 44 kg’da Türkiye Şampiyonu olan ve katıldığı son uluslararası turnuvada da başarısını gümüş madalyayla tescilleyen Emine Çataloğlu, 24 Haziran’da İstanbul’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’nda yine ülkemizi temsil edecek. Zonguldak’ta yapılan Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda Yıldız Bayanlar Kategorisi’nde ve İzmir’de yapılan 18’inci Uluslararası Mahmut Atalay ve Yaşar Erkan Turnuvası’da 44 kg’da birincilikler elde eden Aynur Erge ise Ağustos ayında Slovakya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda Yıldız Bayanlar Kategorisi’nde 44 kg’da Türkiye’yi temsil edecek.

Editör : Tuğberk Erdem
1958 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu