Çorlu Belediyesi Aşevi'nde Ilk Iftar Heyecanı
reklam
30 Haziran 2015
Çorlu Belediyesi Aşevi'nde Ilk Iftar Heyecanı

Çorlu Belediyesi Aşevi'nde Ilk Iftar Heyecanı

Kurulduğu 2013 yılından bugüne kadar Ramazan ayı boyunca Aşevi’nde vatandaşlara iftar yemeği veren Çorlu Belediyesi, geleneği bu sene de bozmadı. Ramazan’ın ilk gününde kapılarını açan Çorlu Belediyesi Aşevi, yaklaşık bin vatandaşımızı ağırladı.

Ramazan ayının ilk gününde Çorlu Belediyesi aşevinde iftar heyecanı yaşandı. Kurulduğu 2013 yılından günümüze Ramazan ayı boyunca Aşevi’nde vatandaşlara iftar yemeği veren Çorlu Belediyesi, bu geleneği bu sene de bozmadı. Ramazan’ın ilk gününde Çorlu Belediyesi Aşevi’nin kapıları vatandaşlarımıza açılırken, aşevi bahçesinde kurulan 2015 yılının ilk iftar sofrasında yaklaşık bin vatandaşımıza yemek verildi.

Her kesimden pek çok vatandaşın aileleri ve yakınlarıyla birlikte katıldığı iftar yemeklerinde Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik ve beraberliğin güzel örnekleri yaşatılırken, düzenlenen iftar yemeğinde; Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı da hazır bulundu.

Ramazan ayının tüm halkımıza hayırlı olması dileklerinde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ramazan ayı boyunca her gün Çorlu Belediyesi Aşevi’nde halkımıza iftar yemeği verileceğini belirtti.

Editör : Tuğberk Erdem
1863 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu