Çorlu Kaymakamı Kılıç, Fuar Alanını Inceledi
reklam
30 Haziran 2015
Çorlu Kaymakamı Kılıç, Fuar Alanını Inceledi

Çorlu Kaymakamı Kılıç, Fuar Alanını Inceledi

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, SS Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ile Renkly Fuarcılık Ltd. Şti. arasında imzalanan protokol doğrultusunda hayata geçirilecek olan yaklaşık 30 bin metrekarelik fuar alanında incelemelerde bulundu.

Bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Tarım Fuarı’nın yapılacağı alandaki hummalı çalışmalar, aralıksız olarak devam ediyor. 05 Ağustos ile 09 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik öncesinde fuar alanında incelemelerde bulunan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, ilgili firma yetkilisinden detaylı bilgiler aldı.

“Şehre ciddi katkılar sağlamakta”

Fuar alanının sadece Çorlu’nun değil bölgenin en önemli sorunlarından biri olduğunu belirten Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç; “Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi ile Renkly Fuarcılık arasında imzalanan protokol ile bu ihtiyaç büyük oranda çözülüyor. Bilindiği gibi Çorlu’nun yanı sıra Ergene, Kapaklı ve Çerkezköy ilçeleri de sanayi anlamında Türkiye’nin önemli noktaları arasında yer alıyor. Bu anlamda fuar alanının Trakya bölgesinin en önemli merkezi olan Çorlu’da olması, ilçemiz adına katma değerdir. Tarım, otomobil, sanayi vb. fuarlar, esnafımıza ve şehre ciddi katkılar sağlamaktadır” dedi.

Daha kapsamlı fuarlar düzenlenecek

Fuar alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Kaymakam Kılıç’a bilgiler aktaran Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör ise; “Renkly Fuarcılık olarak 10 yıldır, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin resmi izniyle fuar organizasyonlarının altına imza atmaktayız. Tarım, oto, ev modası, yapı ve insan kaynakları gibi fuarlar düzenledik ve düzenlemeye de devam edeceğiz. Çorlu Belediyemizin katkıları, Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifimizin de işbirliği ile bundan sonraki süreçte Çorlumuz adına ve bölgemiz adına daha kapsamlı ve geniş kitlelere ulaşan fuarlar düzenleyeceğiz” diye konuştu. Geçmiş yıllarda düzenlemiş oldukları fuarlarda otopark sıkıntısını çok fazla yaşadıklarını sözlerine ekleyen Güngör; “Trafik yoğunluğunun en çok yaşandığı bölge olan Çorlu’da, bundan sonraki fuarlarımızı Yeni Sanayi Sitemize ait bu alanda düzenleyerek sorunu minimum seviyeye indireceğiz” dedi.

Sözleşme, 5 yıllığına yapıldı

Renkly Fuarcılık Ltd. Şti. ile 5 yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladıklarını belirten SS Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı da; “Tapusu kooperatifimize ait olan 1415 ve 1416 parsellerde, geçici olarak sökülüp takılabilir çadır veya stantlar ile fuarcılık anlamında çalışmalar yapacak olan Renkly Fuarcılık’ın, çalışmalarında başarılı olacağına inanıyoruz. Bilindiği üzere bu parseller, Çorlu Belediyesi imar durumuna göre yeşil alan olarak gözüküyor. Çorlu Belediyemiz, bu alanda bulunan ağaç, bordür ve bitkilere zarar verilmeden fuar yapılması noktasında izin verdi. Alınan bu izin neticesinde Kooperatifimiz, Renkly Fuarcılık ile sözleşme imzalamıştır. Bölgemize ve Çorlumuza hayırlı olsun” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1939 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu