Dalman'dan, Reyap'a Iade-I Ziyaret
reklam
04 Aralık 2011
Dalman'dan, Reyap'a Iade-I Ziyaret

Dalman'dan, Reyap'a Iade-I Ziyaret

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Özel Reyap Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Yüksel’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Yapılan görüşmede, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Özel Reyap Hastanesi’ne iade-i ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyaret çerçevesinde Özel Reyap Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Yüksel’le bir araya gelen Dalman Emniyet Teşkilatı’nın çalışmaları ile ilgili bilgiler aktarırken, Özel Reyap Hastanesi’nin sağlık sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Özel Reyap Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Yüksel ise, kuruluşunun üzerinden 1 yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen sağlık sektöründe üst sıralarda yer aldıklarını ve tüm Trakya halkına hizmet verdiklerini söyledi.

Gerçekleştirilen ziyarette; Hastane Müdürü Yaşar Çekiç’in yanı sıra, Poliklinik Hizmetleri Sorumlusu Emel Yenice, Halkla İlişkiler Müdürü Ayhan Karasu ve Başhekim Nurhan Osmanoğlu da hazır bulundu.

Editör : Tuğberk Erdem
3249 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu