Trakyakent'ten Eğitim Semineri
reklam
03 Ağustos 2015
Trakyakent'ten Eğitim Semineri

Trakyakent'ten Eğitim Semineri

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent’in Marmara Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlediği “Standart Dosya Planı” konu başlıklı eğitim çalışması, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Tekirdağ TSO) Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Trakyakent’e üye belediyelerde çalışan personellerin yoğun şekilde ilgi gösterdiği programda Birlik Müdürü Behçet Atlı, tüm katılımcılara “Hoş geldiniz!” dedi. Atlı, personeller adına faydalı bir çalışma olması temennisinde bulundu.

Trakyakent Başkan Vekili ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ise yaptığı kısa açılış konuşmasında; “Trakyakent Yönetimi’ne, Marmara Belediyeler Birliği ortaklığında bizleri böyle bir programda biraraya getirdiği için teşekkür ediyorum. Trakyakent, yeni yönetim döneminde eğitim çalışmalarına daha fazla ağırlık vermeye başladı. Ben de bu kadar kalabalık bir çalışma grubunu birarada görünce açıkçası şaşırdım ve çok da mutlu oldum. Birlik Başkanımız Kadir Albayrak’a, bu tür eğitim toplantılarına ağırlık verdiği için ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Eğitim programında İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Niyazi Çiçek, Standart Dosya Planı konusu hakkında personeli sunum eşliğinde ayrıntılı bir biçimde bilinçlendirdi.
Editör : Tuğberk Erdem
2029 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu