Yüzünüzü, Denize Doğru Çevirin!
reklam
03 Ağustos 2015
Yüzünüzü, Denize Doğru Çevirin!

Yüzünüzü, Denize Doğru Çevirin!

Türkiye Yelken Federasyonu, Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü ve Süleymanpaşa Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Rodosto Kupası Yelken Yarışları, 23-26 Temmuz 2015 tarihinde Tekirdağ sahil parkurunda düzenlenecek.

Türkiye’nin en başarılı sporcularının yer alacağı organizasyonda start düdüğü, Laser ve Optimist sınıfındaki yarışçılar için çalacak. Süleymanpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşecek olan yarışlara; Türkiye’deki Şampiyonalarda, Balkanlar’daki Şampiyonalarda ve Avrupa Şampiyonaları’nda dereceler alan rüzgârın çocukları katılacak.

Rodosto Kupası Yelken Yarışları, 23 Temmuz Perşembe saat 15.00’de Deneme Yarışları ile başlayacak. Aynı günün akşamında Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’nde kokteyl ve canlı müzik eşliğinde açılış seremonisi düzenlenecek. 24 Temmuz Cuma saat 11.00’de ise nefesler tutulacak. Maviye ve rüzgâra tutkun sporcular, yarış parkurunu en kısa sürede bitirmek için hem birbirleriyle hem de doğayla kıyasıya mücadele edecekler. Aynı günün akşamı, Tekirdağ Kültür Turu sporcuları bekliyor olacak. 26 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de yapılacak ödül töreni ile sona erecek Rodosto Kupası Yelken Yarışları’nda en iyi performansı sergileyen sporculara Süleymanpaşa Belediyesi tarafından “Rodosto Cup’15” ödülleri verilecek.

Organizasyon boyunca katılımcıları eğlencenin, sürpriz oyunların ve hediyelerin beklediği yarışın her anı hafızalara kazınacak. 
Editör : Tuğberk Erdem
1951 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu