Çorlu'da, Yeşil Alan Sayısı Artıyor
reklam
03 Ağustos 2015
Çorlu'da, Yeşil Alan Sayısı Artıyor

Çorlu'da, Yeşil Alan Sayısı Artıyor

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci; “Yapmayı planladığımız park projelerimizi hayata geçirerek, şehrimizdeki yeşil alanları artırmayı hedeflemekteyiz” dedi.

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çeşitli mahallelerde bulunan park alanlarında yapım faaliyetlerine başladı. Seymen ve Önerler Mahalleleri, Esentepe Mahallesi Adnan Doğu Caddesi 2’nci Sokak ile Nusratiye Mahallesi Kısmet Ağacı Sokakta bulunan park alanlarına oyun grupları kuruldu. Çorlu Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince söz konusu parklarda tek kuleli, çift kaydıraklı ve salıncaklı oyun grupları kurulurken, yapılacak çevre düzenlemesi, ağaçlandırma ve çim serimi çalışmalarının ardından parklar, vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.

Belirtilen bölgelerdeki park yapım faaliyetlerinin sonuçlandırılmasının ardından planlanan iş programı dâhilinde Kazımiye Mahallesi Piri Reis, Alipaşa Mahallesi Yükselen ve Şeyhsinan Mahallesi Özgürler Caddeleri ile Cemaliye Mahallesi Çakıl Sokak’ta bulunan park alanlarında yapım faaliyetlerine başlanacak.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci; “Park ve Bahçeler Müdürlüğü’müz tarafından yapılan çalışmalar bünyesinde, şehrimizin birçok farklı noktasında park yapım çalışmalarına devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte yapmayı planladığımız park projelerimizi hayata geçirerek, şehrimizdeki yeşil alanları artırmayı hedeflemekteyiz” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
2260 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu